Moda si blondele

Sotului meu ii plac blondele. Il banuiam de mult, dar in seara asta am avut confirmarea. L-am prins.

Se uita la o emisiune cu multe blonde 🙂 .  Ce credeati? 😀 😀

M-am asezat langa el sa vad despre ce-i vorba. Era emisiunea lui Dan Negru, aia cu blondele 😀  Nu am vazut-o niciodata. M-am uitat un pic si am vazut ca era invitat Lazarus. Se batea in cultura generala cu blondele. Am vazut o singura intrebare, care  in linii mari suna asa: ” Care este numele complet, al creatorului  de moda italian, care a fost asasinat pe scarile casei sale, in data de 15 iulie 1997? ”  Va dati seama, am crezut ca intrebarea e pusa special, ca sa le ajute pe fete. Ca de, e vorba despre moda si nu ne bate Lazarus la asta. Ce-au raspuns blondele? Gabbana, Yv Saint Lorant, Gabbana, Gucci, Armani. Au fost doua care au zis Gabbana, deci nu-i greseala. 😀 I-au omorat pe toti. Au fost  cateva care au scris G.Versace, dar nu a fost suficient. Pana la urma s-au gasit vreo trei care au raspuns Gianni Versace, dar fetelor, exista blonde care nu stiu de  el? 

 I’m still shock!!!!

(Visited 32 times, 1 visits today)
Darael

Blondele pe care le-ai vazut nu au atinsi niciodata-niciodata un produs Versace autentic. Saracutele, ele poarta (daca poarta) doar produse facute pe vapor….

Nina

@darael- nici eu nu am atins un produs Versace autentic, dar printre putinele lucruri, pe care le stiu despre lumea modei este si faptul ca Versace a fost ucis….. Plus ca eu nu sunt blonda, deci nu-i musai sa stiu nimic despre moda 😀

cristina

Si lui Mihai ii place emisiunea lui Dan Negru, nu pentru ca ii plac blondele el tine cu partea masculina si mai raspunde si el la unele intrebari pe care le stie sau da la plezneala sunt curioasa ce o sa raspunda la intrebarea asta 🙂 sa vad daca stie si el ceva despre moda,o sa iti spun cand o sa vada emisiunea (reluare).

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.