Eu si sacosa ecologica

Anul trecut am tot incercat sa nu mai folosesc pungi de plastic, insa faceam ce faceam si ajungeam la cumparaturi fara sacose.

Stiam ca de la 1 ianuarie nu se mai dau pungi de plastic la supermarket. Anul asta am ajuns deja de cateva ori la cumparaturi, ca de obicei, tot fara sacose.

Mama soacra ( croitoreasa cu acte) mi-a facut cateva sacose textile, mai mari si mai mici, foarte frumoase. Mi-am pus cateva in portbagaj ca sa le am la indemana.

Aseara am fost cu fetele la dansuri. Am parcat masina langa sala de dans si cat timp fetele isi fac antrenamentul, am fost pana la Billa, la cca 150m de sala. M-am dus pe jos, miscarea face bine. La casa mi-am dat seama ca nu puteam sa duc ce cumparasem in brate pana la masina, asa ca am cumparat o punga. M-am gandit  ” mai bine mi-as fi pus o punga in geanta”. Dimineata s-a rezolvat si asta 🙂

Azi la pranz, am coborat la magazinul din colt de langa firma (fara geanta)   sa iau ceva de mancare. Cum am mai luat si pentru colegi cate ceva, m-am trezit acolo ca nu am in ce sa pun cumparaturile si am cumparat o punga.

Nu mai vreau sa cumpar pungi si asta nu din considerente financiare.

Nu stiu ce sa mai fac.

O sa incerc niste vitamine 😀

(Visited 49 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.