Tara piere si baba se piaptana

Acum cand cele mai arzatoare discutii sunt despre alegeri ( prim ministru, guvern, parlament , senat, ministrii, ciolan 😀 ) ,  despre cum am plecat noi din Liga Campionilor ( sau noi n-am plecat ca suntem tot aci, numai ca liga s-a dus departe, departe) eu am cea mai nepotrivita preocupare : vreau sa gasesc niste pantofi de dans pentru copii.  Am nevoie de pantofi din aia de antrenament, fara toc, cu talpa moale, si am nevoie de ei azi ( doua perechi). Am intors netul pe toate partile si nu sunt deloc multumita de rezultat. Trebuie sa-mi pun fundul  in masina si sa ma duc la un magazin ( pe care il stiu eu) sa vad daca au aia acolo.  Sper sa gasesc, ca nu mai am trai cu copiii daca si azi se duc la antrenament in adidasi 😀 .

Ce sa zic, fiecare cu problemele lui existentiale 🙂

Edit later:

Gata am luat doua perechi. Numai sa fie bune 😀

(Visited 45 times, 1 visits today)
Darael

Interesant aspect al Vietii ai abordat.

Identificarea.
Asa il numesc eu.

Joaca 11 oameni fotbal. Sau nu joaca (poate doar fug aiurea dupa o minge 90 de minute). Si langa ei, 1,2,10 milioane spun – “am batut”, “am castigat”…. “vai ce le-am facut”….

Noi am batut ?
Ce ? Si pe cine ?
Si cu ce ne-am ales NOI, ceilalti ?
In Realitate, cu NIMIC.

Asa si in politica – noi am castigat, noi, noi… ei, ei…. IDENTIFICARE.

Dar Viata nu ne lasa sa ne ratacim prea mult. Dupa 2-3 momente ne trage de maneca si ne arata nevoile noastre, realitatea apropiata…. un srvici, o familie, taxe si dari, nevoi pentru trup, minte si suflet (ma rog, ultimele cam nebagate in seama)…..

Pe bune, TU esti mai sincera si mai de admirat decat TOTI cei pe care ii vedem la tembelizor zilele acestea.

Nina

@darael – ei hai ca mi-au dat lacrimile 🙂 . Eu cred ca asa suntem toti ( ei nu chiar toti, majoritatea), dar unii o arata mai mult si altii mai putin.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.