Aceleasi emisiuni TV…..pana cand?

Aseara butonam telecomanda si am dat peste, sit, nu mai stiu cum il cheama, face emisiunea “Din dragoaste” la antena, aha, Mircea Radu. Ma gandeam, vai saracu’ cine s-o mai uita si la emisiunea lui, cine o mai fi interesat acum de problemele in dragoste ale altcuiva? Lui nu i s-o fi urat?

Si mai sunt multe emisiuni din astea, care nu mai intereseaza pe nimeni, dar pe care realizatorii le fac din inertie si nu-si pun problema ca, daca nu sa le inlocuiasca, macar sa le adapteze la vremurile astea, ca vorba aia nu mai e dragostea ca acu’ 10 ani.  Macar aia de la “Surprize, surprize” s-au sesizat si au incetat  ” mai bine mai tarziu decat niciodata”  

Si trecand peste asta, oare se gandeste cineva la  emisiuni noi ( si nu ma refer la talk show-ri despre prim ministrii noi si criza noua) , emisiuni care sa ne invete de exemplu cum sa te incadrezi intr-un buget de 1000 lei timp de 30 de zile, cum sa-ti amenajezi apartamentul cu gust, cum au reusit unii oameni in viata fara sa pupe pe nimeni in fund ( pe astia daca nu-i gasesc la noi sa-i caute in alta parte 😀 ), despre unde ti-ai putea petrece un concediu frumos si ieftin in Romania, etc.

As vrea tare mult ca fetele mele sa-si doreasca sa se uite la emisiuni despre   ” oameni de succes” in loc de “schimb de mame” .

Ma rog, cine sunt eu sa am asa pretentii? Un simplu telespectator, care se uita din ce in ce mai putin la TV si care plateste in continuare abonamente pt. mai multe televizoare 😀

(Visited 38 times, 1 visits today)
Darael

O sa fie asa pana cand apare adevarata televiziune prin cablu – ai 100.000 de emisiuni si platesti doar cea la care te uiti….. poate unii o sa plateasca la otv, dar e alegerea lor 😀

Andrei

Surprize surprize a disparut din grila deoarece coana Andreea Marin, acum si Banica era putin cu burta la gura, dar din cate am inteles eu are un nou proiect la fel de infect. adica bun. Cat despre emisiuni noi si interesante cam greu sa apara in urmatorii 10-15 ani. Pentru ca romanii nu mai rad decat la manelisti cocliti, la glume de cacat, la blonde care fac pe proastele(nu neaparat ca nu sunt) si la alte chestii de genu. Nu se uita la carcotasi sau la mondenii (care dupa mine au super glume, fine dar la obiect), pentru ca amandoua emisiunile nu folosesc expresii ca “fa tee omor sa moara mama”! tv-ul din romania e de kkt!

Nina

@andrei – uitasem de madam Banica ca era insarcinata cand s-au oprit cu surprizele. Eu mai am inca sperante ca or sa-si revina televiziunile si or sa incerce sa-si educe telespectatorii sa-i duca inspre altceva, sa cshimbe cumva directia in care merg cu emisiunile astea de culoare maro ( kkt).

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.