Pe 29 decembrie la serviciu

Nimic nu poate fi mai rau decat sa vii pe 29 decembrie la serviciu ca sa stai degeaba 😀 .

Bine, am avut un pic de treaba dimineata la inventar, treaba de genul ” Mai aveti ma mult?”  ,  dar s-a terminat si cu asta. Si acum stam. Telefoanele nu suna, mailurile nu mai vin de mult, glumele s-au supt si ele, eugeniile sau terminat  si toata lumea se intreaba  ” Ba oare la cat plecam? ”

Hai ca azi am inteles, dar, mai trebuie sa venim  si maine la serviciu. Oare de ce? N-ar fi mai bine sa ne dea zi libera maine si sa ne scoata ochii la anu’ cu chestia asta?

Aha,  zilele astea in care am avut liber, a fost oprita centrala si e un frig in cladire de stam cu paltoanele pe noi. Asta imi aduce aminte un pic, de sarbatorile de altadata 😀

Oare mai stam mult?

(Visited 55 times, 1 visits today)
Darael

Un subiect care nu are raspuns niciodata. Adica are un raspuns, dar nu e cel banuit:

Lumea merge la munca de multe ori aiurea pentru ca un sef de firma / departament / sectie / filiala nu are cohones sa spuna… gata, dau liber tuturor. Pe raspunderea mea.

Dar pentru toate acestea sefii ar trebui sa aibe habar de arta conducerii. Lucru care lipseste in 80% din cei care au o functie cat de mica. Parerea mea.

Nina

@ darael – uite asta am asteptat, un impuls. Pana la urma pe raspunderea mea, plec acasa ( daca ma intreaba sefu’ ii spun ca ma duc pana la magazinul de la colt 🙂 )
@nume de cod 29 – mergi la magazin? 😀

Liviu

Cam asa a fost si ziua mea. Nimeni pe la munca, desi azi e zi lucratoare. Numai eu si cu inca vreo cativa am fost prezenti. Ciudat, pentru ca eu sunt si in concediu. Dar daca trebe, trebe.

nina

@tzontzyca – pai iti dai seama ca am bagat un vin fiert la pranz 🙂
@liviu – la tine daca trebe, inseamna ca ai ceva de lucru, dar la noi nik, nik 😀 Bine ai venit!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.