Radu

Mda, in primul rand “Buna Dimineata !” si lui Tudor Chirila care in sfarsit si-a dat seama care-i treaba cu politica pe la noi.
Si in al doilea rand sa-i spuna si lui cineva ca nu “trebuie” sa mearga la nici un vot, nu-l opreste nimeni sa stea acasa. Ma gandesc ca oricum ar gasi altceva mai bun de facut.

Nina

Nu cred ca asta-i solutia Radu. Sa ne bagam coada intre picioare si sa asteptam ca cineva sa faca ceva pentru ca noua sa ne fie mai bine? Ei pe asta se si bazeaza acum cred. Noi sa nu ne ducem, ei sa-si voteze fiecare partidul lui si or sa iasa cei care au partidul ( sau alianta) mai mare. Nu stiu ce-ar trebui sa facem ( daca stiam….) dar sigur sa nu mergi la vot nu-i solutia. Mai bine ” votul alb” .

Radu

HA HA HA
Cine mai poate sa fie atat de naiv sa creada ca dintre cei care candideaza este vreunul care sa faca “sa ne fie noua mai bine” ? Nici macar Tudor Chirila nu mai crede asta de cand s-a prins ca a “varsat lacrimi” ca fraierul la aflarea rezultatelor ultimului scrutin …
In minutele alea pe care le pierzi la cabina de votare poti face 1000 de treburi mult mai interesante si mai utile societatii. De exemplu sa-ti faci o rezervare pentru revelion la bulgari in loc sa te duci ca boul an de an sa cotizezi pe Valea Prahovei la aia care se ocupa “sa ne fie noua mai bine” (a fost un exemplu la intamplare).
Nu mai pot cu “este datoria ta civica…” lol !

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.