Cititul in trafic

Ei bine nu e vorba de cititul din masina al afiselor electorale. Prin natura serviciului imi petrec o mare parte din timp in masina in trafic. Si cum traficul este din ce in ce mai aglomerat si timpul petrecut in masina este din ce in ce mai mult. Si cum timpul liber imi cam lipseste, am inceput sa citesc in trafic. La inceput citeam reviste, ziare, dar, de la un timp am trecut la lucruri mai serioase, si citesc romane. Azi de exemplu de acasa si pana la serviciu, dimineata, am citit 12 pagini A5, si as putea sa povestesc cu lux de amanunte toata povestea.  A si am uitat sa spun, am si condus exemplar ( exemplar dupa parerea mea 🙂 ) . N-am mai mers deloc pe linia de tranvai, n-am trecut nici macar pe galben, am dat prioritate la toti pietonii, etc.

Sunt curioasa in cat timp o sa termin cartea asta, daca o tin in geanta si citesc din ea in timpul zilei doar in trafic 😀 .

Edit later:

Azi dimineta am vazut in statia de tramvai ( scuarul din mijlocul drumului) o fata care, desi ii ieseau aburi din gura de frig, tinea in mana o carte din care citea cu mare atentie. parca era doar ea si cartea. Deci lumea vrea sa citeasca. Ma bucur asa de mult 🙂 .

(Visited 88 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.