Zelda

Ieri toata ziua, am cautat sa cumparam primul nostru joc pentru Wii ( pentru ca asta e noua noastra preocupare 🙂 ).

Stiam exact ce vrem: Zelda Twilight Princess. Era foarte important sa gasim jocul acesta ( o sa va spun daca ma intrebati si de ce era asa important).

L-am gasit pe net, dar cei care-l vindeau nu aveau program sambata, asa ca hai la magazine. Cora ( Flanco). Nimic. Auchan ( Flanco, Media Galaxy). Nimic. Mall Vitan, ( Diverta, Media Galaxy). Nimic. Pe la 17.00 am ajuns la Unirea la Diverta. Nu era. A intrebat Sorin o vanzatoare si ea ne-a spus ca au avut, ca ieri mai era unul singur, dar, daca nu mai era la raft inseamna ca n-am avut noroc. Ne-am dus la raft si am luat la mana toate jocurile pentru wii. Pe ultimul raft de jos, in spatele altor jocuri, am gasit in sfarsit ce cautam. Bucurie mare. “Cat costa?” ” 269 lei” ” mda… pe net la CEL.ro era in jur de 200 lei”. Asta e, acu’ dupa cat am umblat dupa el bine ca l-am gasit. La casa surpriza 😀 ” Stiti, jocul s-a scumpit, noul pret este 320 lei, il mai luati?” Nu-mi venea sa cred. Era oricum important sa avem jocul ieri, asa ca dupa ce m-am strambat un pic si le-am spus celor de la diverta ca nu-i corect, ma rog, am luat jocul si am plecat.

In joc  eşti un copil- pe nume Link, trezit dimineaţa de alţi copii ai satului care vor să se joace. Cobori din căsuţa ta din copac şi începi să vorbeşti cu ei. Nu te consideră cine ştie ce erou, doar băiatul mai mare al satului, bun la toate, care are voie să se joace cu praştia. Începi să experimentezi cu lumea din jurul tău, soarele curge încet spre apus, ridici curios bolovanii răspândiţi pe la colţuri, descoperind (convenabil) rupii sub ei şi, exact când eşti gata să pleci în explorare către un luminiş, un consătean te roagă să încaleci şi să vii să-l ajuţi să strângă capro-vitele încăpăţânate care nu vor să intre în grajd pentru a fi mulse. Eşti uimit şi încântat, treci prin sat, unde vânzătoarea de la chioşc îşi ceartă bărbatul că nu găseşte pisica. Găinile aleargă prin grădini. Primarul te dojeneşte că ai întârziat şi aşa mai departe. Lucruri normale, dar minunate, care dau substrat şi personalitate. Nimic nu e nelalocul lui, nimic nu e forţat.

Jocul este mult mai complex, dar eu atat am avut timp sa parcurg din el. 

Apoi a inceput operatiunea pentru care fusese el cumparat de fapt. 😀

Mai vorbim!

(Visited 32 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.