Wii

We, adică noi, cei care vor să se relaxeze după o zi istovitoare la muncă, la şcoală sau pur şi simplu vor să se distreze împreună cu câţiva prieteni . Pentru că Wii reprezintă o schimbare fundamentală de filosofie în ceea ce priveşte rolul unei console în viaţa de zi cu zi. Încă de când desfaci ambalajul îţi dai seama că Wii este “ceva” diferit. Dacă stai şi te uiţi la ea atent, ai putea spune că e un DVD-ROM extern. Doar logo-ul ATi de pe lateral îţi sugerează discret ce se ascunde de fapt în cutia minune.

Acum aproape o luna Adriana (cumnata mea) i-a povestit lui Sorin cum se distreaza ei seara cu ajutorul consolei Nintendo Wii. Sorin si-a dat seama ca auzise de consola dar nu stia prea multe despre ea si a inceput sa se informeze. In cateva zile stia tot ce era de stiut despre consola si avea si aproape 10 DVd-uri cu jocuri pentru Wii.

Apoi a inceput: “ Vrei sa ne luam si noi Wii” , “ Ma lasi sa-mi iau si eu Wii”, “ o sa-ti placa si tie”, “ te rog, hai sa ne luam si noi”, “ o sa le placa si la fete” etc. Eu nu si nu. Ca nu avem noi timp sa ne jucam, ca avem alte console pe care nu le folosim (e adevarat, nu avem PS3 dar in rest le avem pe toate), ca pretul e prea mare, etc.

Miercuri seara a venit si mi-a zis brusc “ Mergi cu mine sa luam Wii sau ma duc singur?” Nu am vrut sa merg ( am luat-o de la capat cu explicatiile, cum ca nu ne trebuie wii etc). Nu s-a mai dus (cred ca era prea tarziu) Am luat-o ca pe o victorie. 😀

Aseara cand am ajuns acasa, cu ce cuvinte ma intampina pe mine sotul meu? “ Gata fata, ne-am luat Wii. “Ne-am!?” Ma rog, nu mai conteaza . Gata avem si Wii. Si daca tot avem, hai sa vedem ce stie sa faca.

La-am instalat, i-am dat un nume, ne-am facut fiecare cate un look, am mai instalat un controller ca sa putem sa jucam in doi, am bagat DVD-ul cu jocuri care era in pachet si apoi mi s-a facut foarte somn.  😀

Eu am plecat la culcare, dar ei (fetele si cu Sorin) au ramas si s-au jucat pana tarziu de tot.

De ce sa va mint, un tenis tot am jucat si eu si este foarte misto (in afara de faptul ca nu trebuie sa alergi pe tot terenul, miscarile sunt chiar reale), dar, adevarul este ca nu prea am avut loc de fete.

Am eu o presimtire ca o sa va mai povestesc despre Wii si alta data. 🙂

(Visited 62 times, 1 visits today)
Cornel

E interesant Wii. Pentru “atmosfera” completa necesita 2 telecomenzi, 2 joystickuri si placa Wiifit care mai costa ceva bani. Eu am dilema ce sa cumpar pentru Andreea: Wii, Xbox sau Play Station 3 🙂
De la Wii Andreei ii place tenis, bowling, box, fishing.

Nina

Noi avem deocamdata doua telecomenzi si un joistik. Nu stiu daca o sa ne luam curand inca un joistick dar placa Wiifit sigur este urmatorul pas.

gabi

Nu o sa-ti vina sa crezi, dar eu care nu practicam decat mersul pe jos, chiar am facut febra musculara a doua zi dupa ce am fost evaluat la 34 de ani de WiiSports. CEl putin in mintea mea, jocurile, consololele, calculatorul erau asociate cu sedentarismul si toate dezavantajele lui insa Wii chiar este o revolutie in domeniu. Ma intreb ce joc se poate inventa ca sa-ti lucrezi efectiv toate grupele musculare….

🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.