Radu

Daca ai fi in locul lor ce ai face ?
Eu zic ca ai scadea pretul benzinei abia peste 30-35 de zile , pentru ca abia atunci o sa epuizeze stocurile achizitionate la pretul vechi si o sa-i vina randul benzinei achizitionate la pretul de 62$/baril sau la cat a mai ajuns acum.
E o ipoteza plauzibila, adevarul e dincolo de noi 🙂
Oricum, o pauza la aglomeratia din benzinarii n-are ce sa strice. Dupa 3 zile insa ar navali toti sa faca plinul. Gandeste-te ca e acelasi lucru ca si cand le-am “boicota” rusilor gazul metan. Nu crezi ca s-ar tavali pe jos de ras ?

“Compania Petrom a anunţat astăzi noi reduceri la preţul carburanţilor. Astfel, un litru de benzină este mai ieftin cu zece bani, iar un litru de motorină cu şapte bani.
Benzina Premium fără plumb 95 costă 3,43 lei, Top Premium fără plumb 99+ are preţul de 3,76 lei, OMV Carrera 95 de 3,53 lei, iar OMV Carrera 100 costă 4,16 lei.
Motorinele comercializate de Petrom costă 3,76 lei, pentru sortimentul Top Euro Diesel 4, în timp ce OMV Sprint Diesel are preţul de 3,81 lei, Euro Diesel 4 de 3,68 lei, iar un litru de OMV Premium Diesel se ridică la 4,09 lei.
Petrom a mai ieftinit şi joia trecută preţul carburanţilor, cu nouă bani.”

Nina

Ce as face daca as fi in locul lor? Poate as astepat astea 30 de zile, sau, ma rog pana mi se termina stocul ( desi cred sincer ca au trecut deja alea 30 de zile) si apoi cum toata lumea stie cu cat s-a ieftinit barilul de petrol as face o reducere. Nu de un ban, nu de 9 bani, as face o reducere nu chiar direct proportionala cu scaderea de preturi de la materia prima, dar macar apropiata ( de bun simt 😀 ). Mai ales ca astia imi sunt clientii pe urmatorii 5,6 ani.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.