Ne pregatim de scoala

Saptamana viitoare incepe scoala. Sonia si Iulia incep clasa a III a. Si-au luat deja rechizite, si abia asteapta sa-si revada colegii, sa vada daca le-au schimbat invatatoarea ( in clasa I au avut o invatatoare, in a doua alta invatatoare, deci ne-am obisnuit 😀 ) , sa afle ce materii noi or sa fie, etc. Daca anul asta or sa fie foarte bune la vara pot merge la Disneyland, cine stie.

De o saptamana s-au apucat ( la insistentele noastre evident 😀 ) sa citeasca basme si povesti, sa faca exercitii la matematica si sa invete cate ceva la franceza. O sa ziceti ” vai ce copii buni!” , ei lasa ca nu-i chiar asa. Toata vacanta au rezolvat  doar cateva probleme simple de clasa I si ele ziceau ca au lucrat la matematica 🙂 . Mi-e frica sa nu uite si putinul pe care l-au invatat pana acum.   

Ieri Iulia imi spunea ca abia asteapta sa vina 15 septembrie. M-am bucurat,  zic macar  in primele zile sa o tina entuziasmul. Si apoi ea continua  …. ca atunci incepe un serial nou foarte interesant 😀 . Deci nu.

Ieri am intrebat-o pe Sonia ce poveste a citit. Mi-a spus scurt ” Ursul pacalit de vulpe” Hahahaha. Ii merge mintea. Daca o pun sa povesteasca stie, ca doar sunt ani buni de cand tot asculta poveastea asta. I-am spus ca nu se pune si azi trebuie sa citeasca dublu.

Azi mi-a spus ca de la citit a inceput sa o doara  burta. Zice ” ce trebuie sa fac, sa iau o pastila sau sa ma opresc din citit?”  

Si cand te gandesti ca nici nu a inceput scoala. Sa vezi atunci!!!

(Visited 55 times, 1 visits today)
Primul comentariu

[…] aveam blogul de aproximativ o lună, când am primit primul comentariu de la un cititor necunoscut. Animalici. Acum când mă uit în urmă mi se pare că-i un pic spam, dar atunci am fost în culmea […]

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.