Prietenii mei

Am vrut sa scriu acest post pentru ca, dincolo de ce vedeti la televizor sau cititi prin ziare exista o categorie de oameni pe care eu ii numesc PRIETENII MEI.

Sunt  romani pe care ii intilniti pe strada ( la noi sau in alte parti de lume) in baruri, la benzinarie sau la coadă la teleski. Arata la fel ca ceilalti, se imbraca ceva mai bine, conduc masini care costa mai putin de 30.000 de euro si pe care nu si le tuneaza niciodata.

Fac bani cinstit.

Muncesc 8-9 ore pe zi ( unii la firma lor) , isi doresc si isi obtin casa lor, masina lor, familia lor ( nu neaparat in ordinea asta).

 Prefera lucrul bine facut celui lucios. Nu suporta mincinosii, hotii si badaranii. 

Deocamdata sunt tacuti dar din ce in ce mai multi. Nu sunt deloc prosti si e chestie de timp pana vor deveni vocali.

Nu fac parte din targetul OTV-ului, nu iau de bun ce li se spune si doresc intotdeauna sa verifice ceea ce aud. Reactioneaza rapid si nu e bine sa incerci sa ii minti pentru ca tin minte. Din cate stiu nu se razbuna, pentru ca si-ar cheltui resursele inutil, dar te evita pe viitor. Iar daca ajungi izolat in lumea lor, e nasol.

Sunt mondeni dar nu vizibili. Sunt puternici dar nu organizati. Luati separat nu pot cumpara mult, dar luati impreună pot avea TOT.

Deocamdata nu se cunosc unii cu altii dar s-ar putea  intalni aici.

Daca vreunul dintre voi se regaseste in cele de mai sus, atunci da esti PRIETEN CU MINE.

 

 

 

(Visited 35 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.