Mazda 3

N-am mai fost niciodata la plimbare cu o Mazda 3. Azi a fost prima data ( si sper ca or sa mai fie ocazii 😀 ). Masina este superba. Neagra metalizat, cu face lift si ” coada de randunica”( nu stiu cum ii zice exact dar este o chestie in spate in continuarea plafonului 🙂 ), arata ca o felina. Cand te apropii de ea si ai cheia ( cartela aia) la tine se deschide singura, iar cand te indepartezi, nu numai ca se inchide, dar isi ridica si geamurile in caz ca le-ai uitat deschise. De motor nu stiu ce sa zic pentru ca nu l-am auzit 🙂 , dar are sigur. Are senzori de parcare, are senzor de ploaie, etc. II gasisem un defect. Nu se rabatau oglinzile:D Ei na. Se rabateaza doar din interior ( electric nenica). Deci masina are de toate.
Este superconfortabila si are un sistem audio cu 6 boxe + subufer si o magazie de 6 CD-uri. Mie mi-a placut mult, si cred ca si la proprietari. Nu v-am spus? Azi au luat-o de la reprezentanta.
S-o stapaneasca sanatosi 🙂

(Visited 44 times, 1 visits today)
adiP

S-O STAPANEASCA SANATOSI,
masina belea sunt fun pentru acest tip de masina, am si eu una mai mica dar tot japoneza e.
Ca nivel de echipare mazda OFERA MULTE pentru banii pe care ii dai. Adica inca il mai intereseaza clientul si nu sa-si vanda masina ca altiii
http://www.clubmazda.ro – pentru cei pasionati de aceasta masina.

la mai multi kilometrii foarte placuti

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.