Mathias

Acum trei ani (cam asa nu?), am intrat intr-o seara pe chat la revista Cosmopolitan. Cristina, verisoara mea care locuia cu noi pe vremea aia,  m-a vazut si a intrat si ea. Nu si-a scris numele adevarat, si-a zis Anu. S-a bagat in seama cu alti baieti si fete de pe chat, dar mai ales s-a imprietenit cu un baiat Marco. La scurt timp au lasat chatul si au inceput sa vorbeasca si sa se vada pe mess, cu numele reale de data asta.

Marco era de fapt Mihai, un baiat foarte dragut din Iasi, plecat de ceva timp in Belgia.
Vorbeau mult si la telefon. A descoperit astfel ca pe langa frumusete Mihai mai avea si alte calitati. 🙂 Tin minte ca a primit Cristina prin curier parca la un moment dat un CD facut de Mihai special pentru ea. A fost atunci un moment foarte emotionat.

 Peste cateva luni Mihai a venit la Bucuresti si s-au intalnit pentru prima data pe peronul garii de nord. Nu stiau cum vor reactiona si au vorbit la telefon pana s-au intalnit. Conversatia s-a legat asa mai usor 🙂 .

 Imi amintesc ca i-a adus atunci Mihai o floare. O floare in ghiveci pe care el a adus-o din Belgia pentru ea. Era foarte frumoasa. Si ei erau frumosi ( si sunt 😀 ) In decembrie 2006 s-au casatorit si au plecat impreuna in Belgia.

Anul acesta de Sfanta Maria s-a nascut Mathias, baietelul lor 🙂 . Nu l-am vazut inca, dar sper sa se intample asta curand. Le doresc sa fie sanatosi toti trei, si sa se bucure unul de altul!

(Visited 39 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.