ce urmeaza?

In fiecare zi  in care vin la serviciu, imi fac dimineata un plan cu ceea ce ar trebui sa se intample in ziua respectiva, si incerc sa le rezolv cat mai repede pe toate pentru a avea sfarsitul de zi ( la serviciu) cat mai liber. Cu toate astea, invariabil atunci cand se apropie concediul, treburile se precipita, clientii afla ca o sa lipsesc  ( nu stiu de unde ca eu abia acum urmeaza sa-i anunt), si vor toti cate ceva, exact in zilele de dinainte de concediu. Daca mai adaugam la asta si Bucharest City Challenge ( cu aglomeratia de rigoare), toate planurile mele sunt nule. Incerc sa nu ma panichez, ca de, am ceva experienta cu treburile astea, dar, mi se pare ca de data asta n-o sa le mai fac fata. Asa ca, azi dimineata, ma resemnasem ca o sa am o zi fff lunga si am inceput sa rezolv din treburi. Repede, repede, ca sa am timp sa le fac pe toate. Bag seama ca m-am straduit prea tare, ca pe la 13.00 nu mai aveam nimic de rezolvat.

Am anuntat pe toata lumea ca de maine sunt in concediu si nu-mi vine sa cred ca am terminat.

Ce urmeaza? Urmeaza vacanta evident 🙂 .

Mergem cateva zile ( 5) la Nisipurile de aur si o zi la Mamaia. N-am fost niciodata la bulgari dar nici pe litoralul romanesc n-am fost de mult.

Am auzit multe pareri, unele pro, altele contra, om vedea. Important este ca vom fi in vacanta.

Fetele abia asteapata  si si-au facut deja bagajul ( si-au luat prosop, papuci, costum de baie si colac 😀 )

Hai ca nu mai am rabdare 🙂 . Cred ca o sa plec acasa. Sa-mi spuneti ce vreti sa va aduc ( ceva de genul scoici, poze, nisip 😀 )

(Visited 51 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.