Outfit on instagram (carte și produs vedeta)

Probabil ați observat, în ultimul an nu prea am mai postat pe blog, iar de data asta nu pot da vina, ca de obicei, doar pe timp. Au fost momente în care am avut și timp, am avut chiar și inspirație, dar totuși am ales să nu scriu. Nu știu să explic prea bine chestia asta, probabil că aveam nevoie de timpul acesta departe de blog (și un pic departe de rețelele sociale).

Cert este că de câteva zile am descoperit instagramul (mă rog, aveam de mult cont acolo, dar 10 postări în cativa ani, nu se cheamă că știam ceva despre rețeaua asta socială. Acum știu. Câte ceva.

Și mi-a venit o idee! Mă știți că mereu mi-au plăcut hainele și visul meu secret în copilărie era să ajung stilist. Nu mi-a ieșit. Dar acum vreau să încerc ceva. Poze cu diverse combinații vestimentare pe instagram. Poate inspiră pe cineva. Dar nu postate așa, haotic, ci planificat. Respectiv cu strategie.

Am ținut cont de două lucruri când am pus la cale proiectul ăsta:

  • îmi plac foarte mult cărțile și vreau să vi le recomand
  • n-am foarte multe haine 🙂

Acestea fiind spuse vom avea așa:

  •  combinații vestimentare în cadrul cărora voi integra o carte. N-am să exagerez, se poate să fie unele postări fără cărți, că nu putem citi tot timpul. Dar cartea se va potrivi. Ori cu momentul, ori cu ținuta, ori cu ceva. O să vedeți.
  • combinații vestimentare în jurul unei piese. Piesa poate să fie o pereche de pantofi, un sacou, o fustă, etc. Adică vom avea o săptămână (cel puțin 4 variante de ținute) în care voi încerca să integrez piesa respectivă în mai multe ținute, cât mai diferite, desigur.

Am dat start proiectului (fără să mă fi gândit atunci la toate detaliile astea) ieri dimineață. Am postat două ținute pe care eu chiar le-am purtat ieri, dar care n-au ținut neapărat cont de un produs vedetă. Ideea asta cu produseul integrat în mai multe ținute abia azi mi-a venit, când mi-am amintit de niște botine pe care le am și pe care tare mi-ar plăcea să le văd combinate în mai multe stiluri.

Bun, acum să nu vă așteptați la cine știe ce artă, eu fac poze cu telefonul meu și hainele prezentate sunt unele obișnuite, pe care eu chiar le port, nu cine știe ce branduri importantate pe care deocamdată nu mi le permit. Bine, v-am spus că am haine puține, dar nu sunt chiar cumpărate de la metrou. Sunt decente.

Ok, dacă v-am convins și dacă sunteți curioși, o să vă invit să mă urmăriți pe instagram ninacostea. Dacă nu sunteți prieteni cu instagramul, n-ați pierdut nimic, pozele vor fi postate automat și pe pagina de facebook a blogului. Sper că măcar acolo sunteți deja!

Primele două postări le pun și aici, ca să nu ziceți “ce post e ăsta, despre poze dar fără poze?”

(Visited 1,053 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.