Articol scurt, de weekend

E toamna aia de început, cu vreme mai mult caldă decât rece, cu fructe și legume proaspete pe toate drumurile, cu lene să strângi mobilierul de terasă, dar cu energie pentru prepararea prăjituilor.

E timpul noilor rezoluții, Sonia și Iulia au început clasa a XII-a, ca să vă dați seama de când scriu, citiți articolul acesta sau uitați-vă la pozele astea.

Săptămâna asta (ok, până la sfârșitul lunii), intenționez să scriu două articole legate de vârsta de 18 ani, care-i atât de frumoasă, dar și un prag în viața celor ce o împlinesc. Cred că vă vor plăcea chiar dacă nu mai sunteți la vârsta pragului ăstuia.

Mă rog să țină vremea asta cât mai mult, e perfectă pentru plimbările cu bicicleta, până și Sorin și-a călcat pe lenea lui specifică din timpul liber și a scos bicicleta la șosea.

Azi merg la pilates și ieri am fost la sală și la bazin. Ce să zic, mă obligă fizicul. Nu mă mai întrebați de kilograme, aseară pe la 12 mâncam chec. 😀

Gata, beau cafeaua și plec la sală. Mai am și cumpărături de făcut azi și vreau să termin și una dintre cele trei cărți începute.

Duminică plăcută!

(Visited 413 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.