Unde trebuie să te ducem, Ana, unde locuiești?

De mai multe săptămâni Sonia și Iulia merg, în fiecare zi de luni a săptămânii, în public la emisiunea Uite cine dansează pentru a-i susține pe Raluca și Sandu. Bine, la început îl susțineau și pe Emil Rengle, dar vedeta cu care el a dansat s-a accident și au fost nevoiți să părăsească concursul.

Ideea e că emisiunea se filmează la Buftea și se termină în jur de miezul nopții. Fetele mele au 17 ani. Cine se duce să le ia în fiecare luni seara? Aud? Mami și tati, normal!

Cu ele mai mergea de fiecare dată o prietenă care sta undeva pe Sos Giurgiului la capăt și pe care, normal, o duceam tot noi acasă la miezul nopții. Adică, după ce tăiem orașul în lung și în lat prin întunericul nopții și al Bucureștiului, ajungem să punem capul pe pernă undeva în jur de ora 2,30. E deja marti dimineața.

V-am povestit cele de mai sus ca să vă bag cumva în context. Săptămâna trecută zice Iulia: mami, săptămâna asta nu mai merge Andreea cu noi.

În capul meu era o mare bucurie: să vezi că nu ne mai ducem până aproape de Jilava s-o ducem, ajungem mai repede acasă, hihi, haha.  Iulia continuă: o să vină o altă fată. Gândurile mele nu se lasă: Nu-i nimic, poate fata asta nouă stă la noi în cartier… O întreb pe Iulia: Și ea unde stă? Iulia: Nu știu. Și discuția s-a încheiat atunci.

A venit și mult așteptata zi de luni și fetele s-au dus la emisiune. Ne ducem noi noaptea și le luăm din Buftea. Plină de speranță o întreb pe noua prietenă a fetelor: Unde trebuie să te ducem,  Ana, unde locuiești?

Și vine ușor gutural răspunsul fetei: În Militari Residence!

Mai jos aveți o hartă a Bucureștiului ca să înțelegeți ce vorbesc:

(Visited 329 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.