Diva în care mă voi transforma

Mi-am cumpărat de curând două costume de baie. Frumoase! Părerea mea! Mi-au trebuit trei săptămâni să-mi reînoiesc abonamentul la aqua gym și mare parte din motivație a fost că nu probasem încă cele două costume de baie.

Am reînceput antrenamentele de ayua acum o săptămână, așa că n-am avut timp să-mi etalez decât un singur costum, ăla mai serios, mai de piscină, mai de grasă. Pe celălalt îl inaugurez de Paște. Că-i mai colorat și mai de divă.

Acea divă care voi deveni peste fix 12 zile. 

Fac sport în mod serios și regulat de cca. 4 luni, timp în care am slăbit un pic mai mult de 5 kg, de la 74,5 la 68,6kg. O să spuneți că e puțin, dar mie îmi convine de minune să slăbesc câte puțin și bine. Am și musculatura mai toniafiată, mai e mult până departe, dar e un început bun. Acum câțiva ani începeam cura de slăbire de la 68 de kg, dar în loc să cad în depresie de necaz, azi mă gândesc că am întinerit și m-am întors la vârsta aia.

Ce am de gând să fac în aceste 12 zile care mi-au mai rămas până la Paște, ținând cont că nu am, și nu-mi fac până după sărbători, abonament la sală sau la aerobic:

  1. O zi pe săptămână beau numai smoothie-uri făcute de mine din fructe și legume proaspete sau congelate în amestec cu iaurt grecesc, lapte sau suc de portocale. Bine că mai sunt doar două săptămâni. 😀
  2. Merg de două  ori pe săptămână la aqua gym.
  3. Fac în fiecare zi 75 de abdomene (de 3 feluri) și stau în planșă progresiv de la 80 secunde (în prezent) la 120 secunde (în 13 aprilie).
  4. Mă feresc de zahăr, pâine și în general de carbohidrați răi și dulciuri.
  5. Nu mănânc nimic în niciuna din zile după ora 18,30.

Ar fi minunat să plec la Nessebar (acolo avem de gând să ne petrecem Paștele) cu 66, ceva kg, dar oricum ar fi, important e că de când fac mișcare în mod regulat corpul meu îmi mulțumește în fiecare clipă. Și știu că poate s-o facă mai cu foc!

(Visited 379 times, 1 visits today)
Lacusta verde

Iti tin pumnii! Sper ca ai reusit sa ajungi acolo unde ti-ai dorit (mai sunt 3 zile pana la Paste). Eu am doua saptamani de cand am inceput sa merg la sala si de-abia acum incep sa ma obisnuiesc si sa scap de febra musculara. Cu siguranta eram prea sedentara :))

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.