La a câta geantă ne oprim?

La începutul iernii mi-am dat seama că am nevoie de o geantă nouă. Cea de peste vară se învechise, bine, erau doua de peste vară, dar ideea e că se ănvechiseră și aveam nevoie de o geantă nouă.

Am căutat ceva vreme și m-am oprit la una clasică, neagră, finuță. Foarte mulțumită am fost de ea. Vreo două săptămâni. Până mi-a ieșit în cale geanta visurilor mele. Negru cu alb, mare, frumoasă, de calitate. Singurul ei defect era că având prea mult alb era mai mult de vară decât de iarnă, dar am luat-o și am și purtat-o. Vreo lună.

Mi-a apărut apoi în cale o geantă de iarnă. Adică cu un fel de blană catifea prin ea, albastră ca bocancii mei de iarnă și perfectă pentru vremea asta. Am luat-o. Și-am și purtat-o. Vreo două zile deja.

Credeți că mă ține asta până la primăvară. Ar fi bine să da.

Voi la cât timp vă schimbați geanta? E ceva în neregulă cu mine?

 

(Visited 237 times, 1 visits today)
Cris

Oh pai aveam si geanta de birou si geanta de timp liber, ma rog mai multe de timp liber, sa le asortez tinutei gen. Eh acum am un sertar plin cu ele, port o singura geanta mare la birou sa incapa si laptop si trusa de machiaj si eventual cabluri, un caiet ce e nevoie in astfel de cazuri de urgenta de munca. iar in timpul liber.. ehei.. am un rucsac roz cu verde pudrat, cu stele si zane si cupcakes si soare :)))) si zau de nu incap parca mai multe in rucsacelul asta decat in geanta mea de munca :)))

Nina

Stiu ce spui cu racsacul. E nepretuit în timpul liber, maiales ca il poti tine in spate si avea mainile libere. Eu il prefer pe bicicleta.
Geanta albastra e mai frumoasa in realitate si are un interior super organizat. 🙂

Insecticid ecologic

Eu nu pot sa am o singura geanta, intotdeauna am vreo 3 pe care le port constant si cateva de rezerva. Am genti pe care le-am schimbat dupa vreo 3 luni, dar si altele pe care le-am purtat un an si mi-a parut rau cand n-au mai mers purtate.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.