Ce spun românii când cumpără de la Penny

Nu eram fan Panny Market pentru simplu motiv că n-am unul suficient de aproape de casa mea. Cred că am fost de vreo două ori într-un magazin de-al lor și țin minte sigur că mi-am luat de la ei un mixer care a mers atât de bine, încât l-am dus să-l folosească și mama după ce eu mi-am luat robot.

Numai că am fost la lansarea noii poziționări a magazinelor Penny, și a noului oncept de comunicare: ”Mereu de România”. De azi au și un spot nou pe TV și tot de azi în toate magazinele Penny din țară veți putea asculta pe durata cumpărăturilor radioul Penny FM. Adică e un radio în toată regula, cu studio, emisiuni, DJ și tot ce trebuie, numai că nu-l vom putea asculta acasă sau în mașină, ci doar în magazinele Penny Market.

Ce mi-a mai plăcut în mod special este că ne-au vorbi de angajați și de faptul că sunt preocupați de ei. Pe lângă salariu și bonusuri, au rechizite pentru copii la începutul anului școlar, nou născuții angajaților primesc pamperși și vor avea și carduri speciale cu preturi preferențiale pentru ei. Acum au și emisiune de radio specială, Noi între noi, înainte de începerea programului de muncă. Adevărul este că trebuie să faci ceva ca să-ți fidelizezi angajații, mai ales într-o industrie din asta în care fluctuația de personal e mare.

Bine, și dacă tot ne-a prins în sală la conferința de presă, ne-a pus Cabral să jucăm ”ce spun Românii” și a trebuit să răspundem la 8 întrebări foarte haioase, una vreau să o joc și cu voi, ca să vedem de ce am pierdut:

  1. Ce aliment scăpat din mână se poate rostogoli pe podeaua magazinului?

O să vă spun eu cele mai populare răspunsuri, dar mi-e ciudă că dacă răspundeam bine la întrebarea asta eram printre cei mai buni.

În rest, numai de bine, eu abia aștept să merg la Penny pentru că m-am îndrăgostit de un brand românesc vândut de ei, și anume Hanul Boieresc. Au un sirop de cătină…

(Visited 743 times, 1 visits today)
Nina

3 dintre alimentele mentionate de tine au fost pe panou ca si raspunsuri (sunt 8 in total).
Bineînteles, niciunul dintre ele nu-i cel scris de mine. Frate, ce naiba a fost în capul meu!?

Nina

Din ce-mi aduc aminte nu era conserva pe lista lor ( 8 produse). Bineinteles ca se poate sa scapi conserva si să se rostogolească, dar cei 100 de romani nu au spus asta în procent prea mare, asa ca nu era pe panou.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.