Amintiri din octombrie 2015

Aproape c-am uitat cum e să scrii. Mi-e dor de vremea în care scriam zilnic aici. Bine, scriam nimicuri, dar dacă ați ști câte nostalgii îmi trezesc posturile vechi…

Ca o aducere aminte, am hotărât ca săptămana asta să scriu din nou despre subiectele care mi-au inspirat articole în octombrie acum 5 ani.

De exemplu, scriam aici în 13,10,2010 despre o doamnă care a cumpărat cloramină pentru piscină de la…farmacie. Între timp am devenit expertă în cloramina pentru piscine, știu exact de unde s-o cumpar și cum s-o folosesc, e drept că numai vara.

Ultima dată când am fost la farmacie eram cu Sorin și el era tare răcit, adică varză de răcit. A intrat acolo hotărât să-și ia ceva medicamente care să-l pună pe picioare. Am stat tot la o coadă destul de mare, și când i-a venit rândul domnul Costea a cerut sec: Un Paracetamol sinus, vă rog! Atât. Acum e un pic mai bine, dar așteaptă în continuare să-i trecă boala.

(Visited 265 times, 1 visits today)
Gabriella

buna, este prima oara cand intru pe blogul tau, cautand organizator sosete :), unde anume si sub ce denumire ai gasit la Auchan acest organizator.

Mersi

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.