Outfit de marti (VII)

Recunosc, auzisem vag de ATAELLIER, până ca ei ( mulțumesc Dorothea) să-mi ofere special pentru rubrica asta câteva ținute. Întelegerea a fost să merg fizic la Mega Mall și să-mi aleg ceva ce mi-ar plăcea și, mai ales, mi s-ar potrivi. Mă documentasem de pe site  și alegerea mea urma să fie simplă.

Știți senzația aceea pe care o ai atunci când intri în cabina de probă cu multe produse care-ți plac, și speri ca măcar două din ele să-ți vină bine? Cunoașteți și senzația de neputință simțită atunci când nici măcar una din hainele probate nu se așează cum trebuie pe tine? Mi s-au întâmplat de multe ori și mie, însă în cabina de probă de la ATAELLIER am trăit contrariul. Trei rochițe și două bluze s-au așezat atât de frumos pe mine încât cu majoritatea am plecat acasă și-o să le vedeți și voi în săptămânile ce vor urma.  Dacă vă hotărâți că vreți ceva de la ei, acum e momentul să acționați, sunt reducerile de final de sezon, iar prețurile sunt extrem, dar extrem, de mici zilele astea. Vestea proastă este că stocurile se epuizează rapid, iar colecțiile ATAELLIER sunt sezoniere unice și în număr limitat. Vestea bună ( nu vă lăsam eu fără o veste bună ) este că urmează colecția de toamnă și eu una abia o aștept, mai ales când știu sigur că mi se vor potrivi croielile.

Azi am îmbrăcat o rochita ATAELLIER de vâscoză cu volănaș, și m-am transformat în doamnă când am hotărât să o port cu geantă (una vintage, aflată de ani de zile în familie) și cu cei mai lejeri pantofi decupați cu toc pe care-i am. Pentru dimineață și seară, deja e timpul să avem la noi o jachetă, eu am una de jeans cumpărată la  New Yorker .

Ținuta este completată cu ochelari de soare C&A și curea de piele bleumarin Pull&Bear.

Mulumesc, Marian, pentru fotografii!

(Visited 398 times, 1 visits today)
cris

Ti se potriveste modelul acesta de rochie si imi place ca te vad pe tocuri. Imi place sa port rochii si fuste mult, acum ca mi-am mai revenit cu greutatea (ma rog 7 kg away de under eram inainte de sarcina) am un chef nebun de shopping :)) de retinut Ataellier pt cand vin in tara 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.