Primele cumparaturi de pe ebay

Venise deja vacanța de Craciun, și fetele știau că  ”moșul” nu le va aduce anul acesta ce-și doresc. Susțineau sus și tare că ele vor pijamale din acelea dintr-o singură piesă, de parcă n-ar fi destul de greu să te duci noaptea la toaletă, mai trebuie să-ți pună piedică și pijamaua. Dar oricâte argumente contra le-am adus eu, ele nu, și nu că din alea vor.

Bineînțeles că le văzuseră undeva, bineînțeles că erau la mall 235 lei/perechea, bineînțeles că nu le plăcea modelul. Am căutat împreună cu ele și pe internet și din site în site am ajuns pe ebay și-am găsit acolo pijamale să avem pentru tot restul vieții și noi și toți vecinii noștrii, inclusiv ungurii și bulgarii.

Ne-am luat inima în dinți și-am comandat, numai că ele nevrând același model de pijama, și nici măcar același număr, a trebuit să fac două comenzi. Am platit ca fraiera de două ori transportul (fix 9 euro/buc), plus pijamalele 15 euro/buc, iar fiecare comandă a avut confirmarea ei de plata, prin pay-pal. În banii noștri am plătit pe două perechi de pijamale fix cât aș fi dat pe una singură la mall și mi-aș fi luat apoi și o șaorma de la Dristor. Asta se întâmpla sâmbătă, 21 decembrie 2013. Vânzătorul era din China. Nice, credeam că în februarie vom avea pijamalele, numai că fetele le voiau așa de tare că erau în stare să aștepte.

În 23 decembrie, adică luni, fix când mama băga cozonacii în cuptor și eu tocam la salata de boeuf, am primit pe mail confirmarea că ne-a plecat coletul cu pijamale. Slavă domnului că era doar unul. Cu două pijamale. Ne-am bucurat și ne-am setat în gând data de 1-2 februarie pentru a primi coletul. Nu puteam să văd cât durează transportul pentru că trebuia să iau legătura cu vânzătorul și eram așa într-o stare zen zilele alea că am sărit pasul ăsta, așa că mi-am închipuit că vor fi vreo 30 de zile fără să iau în calcul și perioada de la sfârșitul lui decembrie.

Au trecut sărbătorile știți și voi cât de repede și pe 6 am reînceput munca. Fix joi, adică în 09 ianuarie 2014, o vecină a intrat la noi cu un colet și ne-a spus că i l-au dat de la poștă să ni-l aducă, că noi n-am binevoit să ne ducem după el și ei înapoi în China nu-l trimit. Cu alte cuvinte, probabil că noi aveam în cutia poștală înștiințarea că avem un colet încă de prin 6 ianuarie, dar cine să se uite în cutia poștală la început de an? Ce, să vedem din prima facturi?

În concluzie, coletul a ajuns la noi în 19 zile de la comandă (se putea și mai repede dacă ne duceam la poștă la timp) în condițiile în care a fost perioada sărbătorilor de iarnă în care serviciile de curierat n-au funcționat chiar la capacitate maximă.

Bun, vreți să vă spun și ce-au zis fetele? Nu vreți să știți, de atunci stau numai în pijamalele alea, și când le dau la spălat se supără dacă una se usucă mai repede decât cealaltă.

pijamalele

(Visited 631 times, 1 visits today)
Raluca M.

Deci s-a mai intamplat si la altcineva.
La fel am “patit” si noi, bine, nu cu pijamale, care arata destul de haios, trebuie sa recunosc. Nu stiu cat de practice si confortabile sunt, dar haioase in mod sigur!

laur

Fereasca Dumnezeu sa te ia ceva pe nepregatite ca nu stiu pe unde scoste pijamaua. Daca o mai fi pe la 3-4 dimineata , sa vezi veselie si ras.

Nina

E la fel ca atunci cand ai pe tine niste pantaloni stranti și o curea la fel de stransa si te ia pe nepregatite. Fix la fel. Sorin a zis ca le scoate nasturii si le bate capse.

Vienela

WOW, ce dragute sunt! Iti spun sincer ca mi-ar placea pana si mie asa ceva! Sigur, nu cred ca m-as indura sa dau atatia bani pe o chestie care sa ma impiedice dimineata sa rezolv rapid problemele, dar sunt asa de haioase, ca nu imi pot lua ochii de la ele. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.