Un citat si-un concurs

Și evident o întrebare, dar asta nu acum, ci mai aproape de sfârșit.

Citesc Maimuta vine să-și ia craniul de vreo două săptămâni. Nu râdeți, seara pic leșinată de oboseală și apuc să citesc doar câteva pagini. Cartea-i frumoasă (dacă pot să spun așa nebuniilor nenorocirilor pe care le făcea Hitler și oamenii lui), dar nu-i una de citit în vacanță. Mi-ar fi plăcut să o citesc la iarnă, undeva într-un fotoliu tras aproape de șemineu, dar am început-o acum și e musai s-o termin, voi și scrie ce părere am despre personaje și întâmplări, dar mai e până atunci, vă spuneam n-am terminat-o.

M-a intrigat însă un pasaj (n-are mare importanță în desfășurarea evenimentelor), dar vreau să-mi spuneți ce credeți voi. Am de dat o carte ”Factorul groazei” și o sacoșică hand made făcută de moi, unuia dintre cei ce răspund corect. Prin tragere la sorți. Știți că urăsc tragerile la sorți, dar rămân eu cu conștiința împăcată că n-am dat cadoul pe criterii subiective. 😀

Acum citatul:

Lannet nu-l găsi pe Kurtzer. Era plecat din oraș.

Erau trei în cabinetul spațios: el, colonelul Hardner și încă o persoană, foarte, foarte importantă….

Întrebarea: Cine era el din text? Nu căutați cartea, răspunsul este în citat.

Aștept răspunsurile voastre până luni la ora 16,00, iar marți voi anunța aici câștigătorul. Succes și un weekend minunat vă doresc, eu mă duc să-mi iau fetele!

Later edit

Dragilor, deși pare extrem de greu de crezut, El este Kutzer (un personaj extrem de controversat). Am ales citatul acesta pentru că și eu am crezut inițial că-i vorba de Lannet, dar întâmplările care au avut loc în cabinet m-au convins că acolo (la oraș) erau Kutzer, colonelul Hardner și o persoană extrem de importantă.

Acestea fiind spuse, câștigătoarea de drept ar fi fost Marmotica, pentru că Vienela cu două răspunsuri ar fi avut mai multe șanse de câștig, dar având în vedere că sunt doar ele două, le voi trimite câte un premiu fiecăreia.

Vă mulțmuesc tuturor pentru participare și vă mai aștept și cu alte ocazii la concursuri!

(Visited 56 times, 1 visits today)
Vienela

Nu dai drumul comentariilor pana la incheierea concursului sau nu ti s-au trezit cititorii?
Cred ca este vorba despre Lannet… El, Lannet… 🙂
Am cateva carti primite de la Kadia, pe care vreau sa le citesc zilele astea, dar nu ma pot abtine cand vine vorba despre concursuri cu premii in carti. :)))) Si trebuie neaparat sa caut cartea pe care o citesti acum.
Merg sa vad ce au facut fetele in mini-vacanta care te speria… 😉

Marmotica

Yeeeeeeei ! Felicitari Vienela si multumesc Nina ! Abia astept sa vad ce imi trimiti 😛 Si mie mi-a picat fisa un pic mai greu , si chiar la momentul trimiterii mesajului mai aveam putine dubii 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.