O seara plina

Orice femeie care tine la imaginea sa are doua lucruri fara de care n-ar putea sa-si inchipuie utilitatea posetei: cardul si oglinda. Am spus doua? Doua lucruri? Ei bine, Garanti Bank s-a gandit ca astea doua ne ocupa mai mult loc, ne solicita prea mult si le-au incorporat. Au lansat aseara, in cadrul unui eveniment foarte frumos si inedit gandit,  Bonus card cu oglinda. Nu glumesc, cardul chiar are o mica oglinda incorporata, unde iti poti reface lejer machiajul.  Eu, ca mare posesor de carduri goale, m-am gandit cu ocazia asta ca si cardul gol va fi bun la ceva. 😀 Glumesc!

Ideea e ca este un produs destinat exclusiv femeilor, care le ajuta pe ele cu bonusuri si tot felul de puncte si perioade de gratie, atunci cand folosesc cardul in magazinele partenere, gen saloane cosmetice, magazine de bijuterii, etc. Azi cica ne cumparam singure lucrurile astea, pe vremea maica-mii, barbatii aveau nevoie de un astfel de card, dar nimic nu mai e ce-a fost.

Ce a urmat dupa cele cateva cuvinte spuse de reprezentati bancii a fost fix pe placul oricarei femei. Sedinte de machiaj profesional si coafura dupa care sedinte foto. Fetele s-au simtit ca niste mici vedete, inclusiv doamna care scrie,  care desi inca nu are poze, are in schimb martori. 😀

Desi raluxa era acolo cand a inceput operatiunea, si-a luat talpasita pana au terminat maestrii cu machiajul si coafura. Dar tot n-am scapat neobservata cu noul meu look si cand sa plec de la eveniment, dau cu ochii de coana zoitzica, care se uita la mine ca la o stafie. Sincer va spun, nu cred ca am fost vreodata in viata mea atat de super-machiata.  Va arat si ceva poze mai tarziu. Foarte fun a fost, multumesc din nou pentru invitatie!

Seara era departe de a se termina….

A urmat vernisajul de la Carturesti al unui prieten vechi, pe care prietenii il stiu de Peste si cei care-i cumpara lucrarile, il stiu de Stefan Daniel Lazarescu, tipul cu sapca din pozele ce urmeaza. Da, aici eu am fost fotograf si m-am bucurat alaturi de multi prieteni vechi de sucesul artistului.

(Visited 64 times, 1 visits today)
nina

@Nicu- n-ai inteles nimic, alea sunt salbaticii care salasluiesc in noi oamenii, iar capetele sunt ceea ce lasam sa se vada uneori, cand nu suntem atenti. 😀

Alina

Wow! (ce interjectie tampita) In afara de poza aia mica de la avatar, nu iti stiam figura, dar am ramas blocata: asa arata o mamica de domnisoare?!! Sigur nu le-ai facut pe la 13-14 ani? La cum arati in pozele astea, nu iti da nimeni mai mult de un sfert de veac. Sunt pustoaice de liceu care arata mult mai batrane.

Alina

:))))))) si eu 30 peste doua saptamani. Sa fim sanatoase! Salutari de primavara cu fulgi de poveste (am parte de o ninsoare de Craciun, in loc de ghiocei) 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.