Cu nunta la pompe funebre


Ca de obicei melodia nu are legătură cu subiectul de azi.

De aproape 5 ani fac în fiecare zi acelaşi traseu dimineaţa şi mă gândeam că nimic nu mă mai poate surprinde de-a lungul lui. Ştiam că pe la jumătatea drumului, undeva pâna în intersecţia de la Muncii, într-o casă mare, îşi are sediu o firmă de pompe funebre. Pentru că scrie cu litere uriaşe  POMPE FUNEBRE şi cum vă spuneam trec tot timpul pe acolo am vazut-o, logic.

Azi dimineaţă plictiseală mare în trafic, maşinile stăteau pe loc, eu îmi citisem deja toate mailurile, pe twitter nu se treziseră decât vreo doi. Mi-am făcut de lucru cu ştersul ochelarilor, apoi am schimbat posturile la radio şi în cele din urmă mă uit pe geam.

Îmi cade privirea pe frontispiciul fimei mai sus anunţate şi ce văd exact sub scrisul mare… ORGANIZĂM NUNŢI ŞI BOTEZURI. Ok, era scris cu litere mai mici, semn că procentul decedaţilor de care se ocupă fima e încă mai mare. 🙁  Sub anunţul ăsta cu nunţi, scria ceva despre sicrie şi jerbere, mă rog… Nu vă spun ce rău îmi pare că n-am avut aparatul foto la mine.

Acum îmi imaginam eu ce se întâmplă când cineva i-ar alege pe ei să le organizeze nunta şi petrecerea ar ieşi excelentă. Când nuntasii încântaţi îl vor întreba pe mire: “Hmm, frumoasă organizare, cine s-a ocupat?” , el va răspunde mândru: “O firmă de pompe funebre.” 😀

(Visited 57 times, 1 visits today)
Nicu

Domne asta inseamna spirit inteprinzator.Sa stii cum sa gasesti nisele de piata , mai ales pe timp de criza.
In fond de la ras la plans sau invers…nu e decat un pas 😀

nina

@Nicu- pai tu crezi ca ei au succes cu chestia asta? Eu imi faceam doua firme. In niciun caz nu incurcam capra cu varza. da’ ce stiu eu care muncesc la praton?! 🙁

mihai

Pana la urma nu trebuie sa dai replica aia, poti sa spui suav “o firma organizatoare de evenimente”. Da bine la public, nu face rau la cardiaci si nici nu e foarte departe de adevar.

Ruxi

Io nu cred ca vine lumea sa-si organizeze nunta la ei, cand de fapt firma e de pompe funebre. sau nu ştiu, eu n-aş încerca. Vii cu vii, morţii cu morţii.

nina

@Ruxi- aşa am gândit şi eu iniţial, dar uite ce zice Nicu ca oamenii au spirit întreprinzător. Acum că or avea succes sau nu, e treaba lor.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.