Claxonăm?

Când maşina poliţiei e prima la semafor bizonii din trafic n-au curaj să claxoneze.

Dimineaţă. Semafor special pentru pietoni care arăta roşu. Prima la stop maşina poliţiei, în urma sa două jeep-uri  negre, în spatele lor spark-ul meu murdar şi călduros.

Se face verde, poliţiştii nu pornesc, că aveau ceva de discutat între ei. Ăştia cu 4×4 din faţa mea stau ca nişte mieluşei şi nu zic nimic. Eu număr în gând ca să nu mă enervez. Dimineaţa mă grăbesc, că mereu sunt în întârziere. Ajung la 60 cu numărătoarea şi pentru că nimic nu se mişcă în faţă, deşi pe sensul contrar circulaţia se desfăşura acum normal de cca. 1 minut, apăs tare pe claxon. Bine, mă bazam şi pe faptul că poliţiştii nu aveau cum să-şi dea seama cine e nervos în spate. 😀

Oamenii legii se trezesc, coloana porneşte.

Oare dacă în locul maşinii de poliţie era un logan de Iasi primul la stop, neni ăştia din faţa mea, tot aşa frumos s-ar fi purtat? Da, asa ziceam si eu.

(Visited 24 times, 1 visits today)
drawforjoy

Nu stiai ca semaforul este un loc special pentru politisti sau tipe care se macheaza? Pe ei nu poti sa ii claxonezi pt ca sunt politisti si pe ele in nici un caz, pentru ca se poate lipi rimelul de sprancene la un asemenea soc.

nina

@nicu- hahaha, dulce, dulce, da’ sa se sature. 🙂

@drawforjoy- recunosc, nici eu n-as fi claxonat daca era o tipa care se machia. Pagubele ar fi fost ireparabile. 😀

@Surprize Kinder- daaaaaaaaa, ne place maxim, eu n-as putea sa conduc o masina fara claxon. 🙂

Mihai

@nina faze cu masinile politiei sunt multiple. sa-ti mai dau un exemplu. locatie: autostrada. merg toti cu 130 sau mai mult si cum vad ei masina politiei pun frana pana pe la 50-60! si uite asa se mai pune de un carambol…

viatanomada

Da,Ninuta,tare si cu nerv,mor de macho aia care te rup daca vad ca esti femeie la volan ( cu copiii e si mai spectaculos eventual )dar cand vad “garda” nu mai stiu cum ii cheama.Mie imi face o placere deosebita sa depasesc coloana care se formeaza in spatele masinii de politie care reduce viteza la 25-30km/h maxim si ranjesc ca prostii,iar cand ajung in dreptul lor le zambesc angelic,hi,hi,hi si trec elegant in fata lor cu viteza maaxima admisa pe tronsonul respectiv.

nina

@viatanomada- aha, exact, asta-i placerea suprema si singurul mod prin care le putem arata ca daca conduci corect, nu are nimeni nimic cu tine. 🙂

ion

ce le-ai “dat-o”. ce le-ai aratat ca ai tupeu! cum le-ai demonstrat ca ai caracter. ai claxonat ca o taranca la semafor, sa le arati unor ce au tupeu in afaceri, ca tu esti “dura”.

nina

@ion- ai dreptate, taranul din noi (aici in sensul de prost educat, n-as vrea sa jignesc vrun taran autentic) iese uneori la iveala, mai ales atunci cand suntem protejati de anonimat.
Eu n-am urmarit sa fiu “dura”, am vrut doar sa ajung la timp unde aveam treaba. 😀
Bine ai venit!

Isolda

Daca va spun ca eu n-am claxonat in viata mea pe nimeni poate nu va vine a crede . No, cogitand subit la chestiunea in cauza ma intreb si eu ,de ce oare???
Nu stiu….cred ca nu-mi place zgomotu’ produs , insa maicuta tot le-o binecuvantez in gand 🙂 ( atunci cand este cazu ‘, of course . caci io-s mai zen asa de felul meu )

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.