Cel mai batran blogger din Romania

Revista Capital scrie azi despre cel mai batran blogger din Romania. Este vorba de domnul Sterian Pompiliu care scrie un blog pentru varsta a patra.

Am citit cu atentie articolul din Capital si apoi am castigat o ora din viata citind istoriile de pe blogul celui mai batran blogger din Romania. E istoria unei vieti si a  incercarilor sale acutuale, de a scoate batranetea din tipare.

Omul locuieste la azil, isi scrie textele pe hartie si abia apoi le introduce in computer. Ii tremura mana pe mouse dar nu se lasa. Inceraca sa-i antreneze pe ceilalti batrani in diverse activitati pentru a uita o vreme de batranete, pat si televizor.

Nu stiu daca va amintiti dar eu am o idee fixa cu azilul si ma bucur cand aflu ca mai exista oameni care vorba ceea la “varsta a patra” isi gasesc inca bucuria de a trai si au taria de a-i imbarbata si pe cei din jur.

Felicitari domnule Pompiliu! Va doresc multa putere si sanatate!

Oare noi ne vom pastra entuziasmul pentru a scrie pana la o varsta inaintata sau vom renunta luati de tavalugul vietii?

(Visited 110 times, 1 visits today)
nina

@Darael- Zice frumos de tot ca scrie pe hartie si apoi se razgandeste, sterge, modifica, astfel incat la sfarsit, hartia poate fi ascultata ca o placa de patefon. 🙂

ionescum

Super,Nina,ma bucur ca exista asa un om si avem si noi un deschizator de drumuri;stiu multe persoane de varste venerabile care folosesc computerul surprinzator de mult.Poate ca si noi vom fi o comunitate de batranei internauti…..de care se vor minuna altii.Planul tau cu azilul e perfect realizabil,iar noi astia nascuti mai devreme cred ca trebuie sa demaram curand lucrarile iar voi sa avizati(ca deh,noi mai uitam si ce cautam )

nina

@ionescum- hai nu te mai da tu asa batrana ca nu-i cazul. Ideea e ca trebuie sa avem asa un azil pentru varsta a patra, ca sa putem sa ducem o batranete linistita si doar cu griji placute. Expresia “griji placute” nu poate exista, asa-i?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.