Pe mine ma omoara caldura

Nu stiu cum suportati voi zilele astea calduroase, insa eu cand ajung seara acasa nu mai sunt in stare de nimic. Ma stoarce caldura de toate puterile si-mi da o stare de disconfort teribil.

Nici sa mananc nu-mi vine. Imi caut un coltisor mai racoros si ma instalez acolo. Citesc o carte despre zapada.  😀

Nu ma intelegeti gresit. Imi place vara foarte mult, ca sa nu mai zic de apa si plaja. Dar nu suport caldura statica. Atunci cand natura nu se misca.

Aveam in facultate un coleg sudanez care se plangea de caldura. Cand ii spuneam ca noi ar trebui sa ne plangem nu el care a crescut fara sa stie cum e iarna, ne raspundea ca la ei nu-i caldura statica. Acolo este cald dar bate vantul. Spunea ca-i ceva foarte ciudat sa vada frunzele stand nemiscate in copaci, fara sa fie adiate de vant.

Aseara ca sa fie distractia completa ne-au invadat si tantarii. Aveam niste blande de la piscaturi de m-am lipsit de racoarea terasei.

Dimineata insa e cea mai frumoasa parte a zilei. Dupa o cafea bauta in curte la racoare, te simti in stare sa dai piept cu caldura care se anunta la fel de neinduratoare si azi.

Sa aveti o zi buna!

(Visited 139 times, 1 visits today)
Darael

Eu sunt precum dragonul de foc din povesti. Cu cat e mai mare caldura, cu atat ma simt mai bine. Poate e doar rezultatul adaptarii; locuiesc de o viata la ultimul etaj si vara temperatura in camera e de 30 de grade. Acum intelegeti de ce sunt expert in inghetata 😉

Nicu

Sa zici merci ca totusi esti la casa si se mai gaseste un pom la umbra caruia sa te adapostesti.
Si eu sunt rau de caldura atat de rau incat transpir si cand stau. La noi de cand venim acasa si pana adormim, merge AC non-stop.

nina

@ioana-nu m-am laudat bre destul? 🙂

@darael- inghetata?? ai zis inghetata? Am un coleg care sta la bloc, are apartamentul spre soare si nu are aer conditionat. A zis ca daca ma duc o data in vizita si vad cum e la el, n-am sa ma mai plang de cum e la mine. 😀

@Nicu- eu n-am nevoie de aer conditionat. E foarte racoroasa casa de obicei. Da’ de vreo cateva ori pe an mi-as dori sa am AC. 🙂

Ada

Ei bine, la asa ceva nu ma asteptam… pai sa stii ca scorpionii traiesc in desert, unde-i cald de mori, asa ca nu stiu ce e cu tine, dar la mine, cu cat e mai cald, cu atat mai bine! Prefer sa mor de cald, sa curga apele pe mine, decat sa mor de frig! 😛

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.