Interviu cu Dana Nalbaru

Cum va spuneam la un moment dat, acum doua saptamani am cunoscut o familie de oameni minunati, care stiu sa se bucure de prezent si sa priveasca cu mult curaj viitorul. Este vorba de Dana Nalbaru si Dragos Bucur. De Sofia fetita lor nici nu mai spun, ca-i o bomboana de copil care-si incanta parintii cu tot felul de giumbuslucuri.

Mi-e greu sa vi-i descriu in cateva cuvinte. Mie mi-au placut mult. Va invit sa cititi interviul e care i l-am luat Danei, in timp ce am baut un suc intr-o seara ploioasa de sambata. Nu dati cu pietre ca a fost prima data cand am facut asta si mai am multe de invatat. 🙂

(Visited 64 times, 1 visits today)
ioana

bre, era perfect daca puneai diacritice si bagai un justify, dar te iert azi. daca mi-ai spune ca inlocuiesti textul, ti-as pune eu diacritice, zau 😀

Iulia

Si mie mi-a placut :). Intrebarile sunt bine alese si lasa intervievatul sa se exprime, nu il “sufoca”. Mult succes in continuare in aceasta calitate!

mihai

auzi, da’ matali vrei sa te lasi de munca si sa traiesti din blogareala 😀 ca vaz’ ca te trage ata tare-tare pe hotciti asta cum ii zicie ?
(excelent interviu, tot asa …. la orele astea din noapte nu fac complimente gratuite)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.