Desenul

Odata acceptat faptul ca nu ai talent, iti poti vedea linistit de treaba. Nimic nu te mai tine incorsetat, nimeni nu-ti cere sa faci cine stie ce performanta. Iti poti da frau liber imaginatiei si poti desena. Ca un copil, ca un adult, nu mai conteaza acum.

Mie imi da o senzatie extraordinara de liber. Ma pot gandi la ce vreau eu in timp ce colorez pe foaia alba, fara o tinta precisa, fara sa vizualizez dinainte rezultatul.

Asta te face sa vrei sa vezi ce iese. Stai in fata foii albe si te intrebi, oarecum va arata desenul acesta?

Nu-i nevoie sa fii multumit de rezultat, senzatia din momentul in care nu-ti pasa de nimic si doar desenezi e unica. Mie asa mi se pare….

toamna

(Visited 27 times, 1 visits today)
Nicu

E foarte misto cand iti dai seama ca instrumentul de desen incepe sa te asculte si ca ce gandesti si-ti imaginezi se asterne pe foaie, fara sa mai stergi de 100 de ori 😛 .

Cristian Gheorghe

ufff, n-am mai desenat din liceu. Acum ”desenez” prin fii-mea. Să fie un semn că am dat de drawforjoy și azi de desenul tău? să-mi scot oare creioanele din sertar? Lumea mea e alb-negru.

Nicu

@ Nina

Cand o sa am ce 😀 . Am avut cand un acces de…..un acces :P…si am scapat de marea majoritate ( se intampla prin facultate). Daca o sa ma reapuc o sa va arat cu siguranta.

Ada

Frumos, frumos… n-am nicio treaba cu desenul (io-s cu cantatul), frati-miu mosteneste talentul lui tata, sa vezi ce dinozauri, creaturi ciudate si roboti iti deseneaza… 😀 acum a trecut la grafitti-uri, momentan pe hartie, poate mai incolo si pe pereti… sper doar sa nu ma sune sa-l pescuiesc de la sectie. 😀

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.