Producatori vreti sa aveti cumparatori fericiti?

Ca eu fac prajituri si pizza mai des decat se duc altii la dus (ma refer acum la roakerul ala care si-a gasit tricoul cu metalica dupa cateva sapuneli bune 😀 ), o stie toata lumea care ma cunoaste.  Acum vedeti dumneavoastra, cand fac treaba asta, de cele mai multe ori am nevoie si de faina, gris, zahar, lapte, etc.  nu doar de mixer. Iar ingredientele (cuvantul asta il stiam, ok?) astea trebuiesc, la unele retete (doar la cele mai complicate), masurate.

Asa si? Ce e pasa lor, producatorilor ca eu nu am cantar din asta de bucatari , nici vas special in care sa pot face cu succes masuratoarea? pai ar trebui sa le pese, ca vezi tu domnule producator eu sunt clientul lu’ matale, ultimul om care inca mai cumpara faina si lapte in loc de plicul de budinca sau mai stiu eu ce cutie cu prajitura “musuroi de cartita”.

Mi-am dat eu seama ca la cat de comoda sunt, si sunt sigura ca se mai gasesc doua trei ca mine, l-as alege dintre trei feluri de zahar pe cel a carui punga este gradata. Nu trebuie sa scrie mare pe punga, sa nu se mai vada numele lui de gradatia mea.  Nu bre,  ma multumesc cu o insemnare marunta pe partea cea mai putin vizibila a ambalajului.

Ei da, atunci mult mai usoara mi-ar fi mie viata, cand la reteta mea ( bine, bine, nu-i a mea) de blat de pizza va trebui sa pun 200g de gris din cele 450g care mai sunt in punga si 800g de faina din cele….

Daca exista deja producatori care fac asta si eu nu stiu, pentru ca in majoritatea timpului locuiesc pe alta planeta, va rog sa-mi spuneti.

(Visited 29 times, 1 visits today)
Nicu

Ia intreaba la mama, matale…ce unitati de masura aveau pe vremea dumnealor. Lingura ( 50 g) si cana ( 250 g)….si nu, nu sunt vreun ” gospodin ” 😀 😛

ioana

Nina, ti-as “recomanda” o alta perspectiva, in “articolul” meu pe nume “Preteni buni”, dar nu stiu care este politica de “promovare”, n-am prea indicat asa ceva de cand am facut blog.

nina

@Nicu- sigur sunt grame? Nu cumva sunt ml? 😀
@Cristian- aha, imi amintesc. Da’ n-ar fi mai ieftin dor sa gradeze punga?
@ioana- o sa ma uit sa vad despre ce vorbesti. 🙂
@ada- 31 octombrie. Scorpion ca tine, ce credeai?
@coana zoitzica- exact. Uite ii duc acu’ o felie de pizza lu’ @nume de cod 29 sa vada ea daca am masurat bine. 🙂

nina

@nicu- normal, la lapte merge, m-am dumirit da restu’?

@coana zoitzica- pai cand o sa lucrezi matale aci in incinta, sau macar peste drum, o sa te pun cu mare placere pe ordinea de zi. 🙂

stelian

doamne ce pofta mi-ai facut de pizza. acum am realizat ca am cateva luni bune de cand nu am mai mancat o pizza. deci mi-ai facut meniul pt seara asta :-))

nina

@stelian- pizza e buna daca o manaci rar 🙂 In ultimul timp eu m-am invatat sa o fac acasa si mananc cam des, ceea ce nu-i bine deloc. 🙂
@cristian- ai fost rau. 😀

nume de cod 29

Lume, lume!
Ieri am avut atat de mult de lucru, incat nu am avut timp sa ma exprim si de aceea o fac acum.
Face Nina o pizza geniala!!! Nu glumesc si nici nu vreau sa credeti ca o “gadil” la orgoliu. Intre scorpioni nu tine cu gadilatul.
Realitatea e ca pizza aia avea tot ce-i trebuia, fratilor! Un lucru e clar, Nina gateste cu dragoste si asta se simte. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.