Numai bine Nicol!

Am cunoscut de-a lungul timpului, ca si voi cred,  oameni si oameni. M-a ferit Dumnezeu de canalii, nu am intalnit, sau daca i-am intalnit, n-am interactionat. Din oamenii astia multi, cativa mi-au devenit prieteni. Cand spun prieteni nu ma refer neaparat la faptul ca vorbim zilnic, sau ca ne vizitam des. Se mai intampla sa mergem impreuna la distractii, dar nici asta nu-i neaparat.

Cand spun prieteni, ma refer la oameni pe care te poti baza. Nu mai ai bani pana la salariu, te imprumuti la un prieten. Ai nevoie de bormasina, iei de la el. Vrei sa stea cineva o zi cu copiii., apelezi la ea. Ce daca nu are inca copii. Ii iubeste si se va descurca. Uiti ca e miercuri si trebuie sa-ti cumperi o carte. Ti-o aduce ea, pentru ca te cunoaste suficient de bine, incat stie ca sigur ca tu vei uita. Are nevoie sa vorbeasca cu cineva, tu esti acolo, cu sfaturi sincere si pertinente. Rolurile evident se pot schimba.

Ideea este ca suntem prietene. Este unul dintre putinii oamnei cu principii pe care ii mai stiu. La ea respectul de sine il regasesti exact asa cum este el explicat in dex.  Si acum a ales sa plece. 🙁

Intotdeauna e greu cand un prieten drag pleaca departe. Nu conteaza ca e Buzau sau Amsterdam. Pentru mine, care abia reusesc sa fac o vacanta pe an afara si in cel mai bun caz inca una prin tara, Buzaul e departe oricum.

Ma doare sufletul pe de o parte. Cum sa nu te doara, daca unul din oamenii care ti-au fost alaturi cand doctorii ti-au spus “vom incerca sa te salvam“, pleaca?

Pe de alta parte ma bucur. Viata la care pleaca e altfel si cand spun altfel ma refer in primul rand la mai mult timp liber castigat. Se intampla asta intr-un moment excelent pentru ea. Poate mai bine de atat nu se putea.

Pentru ca avem acum, mai mult decat oricand, multe cai de comunicare, mai am o speranta, cum ca lucrurile nu se vor  schimba radical. Insa pentru moment, nu-mi ramane decat sa ma bucur pentru ea si sa-i urez numai bine in tot ce va face de acum inainte.

Multe bucurii de aici in colo Nicol!

(Visited 90 times, 1 visits today)
Nicu

Hmmm e nasol cand ” pierzi ” in modul asta prieteni. Desi stii ca se duc la mai bine, te cuprinde un soi de egoism, si-ti pui problema la modul…”eu ce o sa fac acum?…cu cine ai ma vad eu de acum in colo..”..etc

nume de cod 29

“Prieten este acel om care vine atunci cand toti ceilalti pleaca”…
Cred ca stiu ce simti, pentru ca stiu ce simt eu. Incerc sa nu fiu egoista si ma gandesc ca pentru ea e mult mai bine.
Oricum, daca atunci cand am aflat vestea nu m-am jelit, afla ca am facut-o acum. Si daca Nicol a nu stia cat de mult o iubim, acum stie.
Tot ce-ti doresti sa se implineasca, Nicol!

Nicu

@ Nina

Vba bancului:
– Cum se numeste pastila?
– ..pai cum ii zice la floarea aia cu petale albe si mijloc galben??
– mrgareta ii zice
– Margaretoooo cum ii zice la pastila aia pe care o iau eu?
😛

coana zoitzica

tanti nina si nume de cod 29, breee femeilor, pleaca la mai bine nu la oaste 😉
adica sunteti o tzara egoiste, ca in loc sa va purtati ca niste barbate, plangeti in palme de se simte fata prost ca va lasa cu fundu’n vant.
hai sa vedem niste zambete sa nu plece fata cu inima stransa 🙂

nina

@coana zoitzica- lasa-ne bre sa plangem, ca noi cand plangem ne amintim de toate necazurile, fie ele reale sau inchipuite. Cum spuneam si mai devreme, EGOISMUL se manifesta in cazul de fata la cote maxime. 🙂 🙂

Nicol

Nu fi suparata ptr. ca incepand cu data de 01.05.2009 o sa ai un cititor si comentator zilnic (nu doar saptamanal/lunar), 🙂 si o sa comunicam pe mess (bineinteles dupa ora 17.30 cand se termina programul). 😀

nina

@Nicu- saru’mana am luat-o 🙂

@Nicol- hihihih, trebuia sa pui tu neaparat paranteza de la sfrasit. Hai ca nu sunt suparata. M-am mai obisnuit cu gandul. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.