EBA pe coperta revistei Political Woman

Acum aveam nevoie de niste emoticoane din alea cu ochii bulbucati, ca sa intelegeti cam cum ma uit eu acu’  la articolul asta si ma crucesc. Nu vreau sa mai aduc vorba de EBA. Am ajuns la concluzia ca ea nu are nici o vina. E plin spitalul 9 de anonimi care se cred Napoleon, regina  Elisabeta, etc., de ce n-ar fi si Elena Political Woman?

Da’ oamenii astia, cei care lanseaza o revista de genul asta, sunt  toti legati la ochi, au mintea plecata cu sorcova? Cum sa alegi ca la primul tau numar, sa-ti apara pe coperta o pitzipoanca? Pai atunci, se cheama ca nu esti nici political, nici woman.

Sa nu-mi spuna cineva ca e strategie de publicitate, ca daca n-ar fi fost EBA, nu s-ar fi cumparat revista, nu s-ar fi vorbit de ea, nu etc.

Pai mai desteptilor, daca toata strategia voastra de lansare tine de can-can ( sincer alta explicatie nu gasesc pentru gestul de a o planta pe Baseasca acolo) atunci v-ati lansat degeaba cu numele asta. Inseamna ca asta vreti sa fiti, o alta revista de scandal. Dintre toate femeile din Romania, care sunt sau au fost implicate  intr-un fel sau altul in politica voi ati ales-o pe EBA?

Voi va uitati cum s-a imbracat ea la lansarea voastra? Se ducea direct in club de acolo, v-ati prins?

A impartit femeile in trei categorii “femei-mamă, femei-soţie sau femei-soacră”. Mai fetita, majoritatea femeilor devin la un moment dat din viata lor mame, sotii si soacre.  Deci categoriile astea nu se exclud una pe cealalta deci nu mai sunt categorii. Te-am pierdut?

Revenim la revista.

V-a fost cumva impusa prezenta domnisoarei pe coperta? Pai da. Capul plecat sabia nu-l taie, da’ nici sa-ti mai ridici vreodata ochii din pamant n-ai sa mai poti.  Cine sa mai vrea sa vina la voi pe coperta dupa EBA?

Stiti cui m-am adresat eu acu’ de fapt? Daca stiam nici nu mai scriam.  Va las pe voi sa spuneti….  🙁

(Visited 34 times, 1 visits today)
nume de cod 29

Mi-a luat ceva pana m-am dezmeticit, fratilor! Si-am mai citit o data. Si pe urma am facut research, adica ask mr.Google. Cand colo, ce sa vezi! Ghici a cui e mizeria de revista? Stati bine pe scaun???

Andreea Marin Banica lanseaza revista “Political Woman”

Eu am amutit de uimire…

Cristian Gheorghe

Nina, eu nu mă mir. Pe coperta primului număr din FORBES Romania a apărut nenea ăla care organizează Lokal Combat, știi tu,lupte de bătăuși, K1. Nici nu știu cum îl cheamă. Păi, ăla merită să ajungă acolo?!?! Alți oameni de business din RO n-au găsit, muriră toți? Pe mine de ce nu m-au pus?!?!?!?

nina

@Cristian- Pe astanu o stiam, de fapt am vazut asa revista de la distanta la chiosc, dar n-am stiut cine-i personajul. 🙁
@Nicu- NBC rulz 😀

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.