Rochie de 100000 euro!?!

Am auzit ca doamna Miorita Videanu si-a luat anul trecut o rochie de 100.000 euri euro. Hei, se aude acolo la voi, cei care platiti 30 de ani rata la banca pt. banii de casa?

Doamna Videanu e mai desteapta decat multa lume. Daca investea in imobiliare anul trecut banii astia, acum era in pierdere. Dar asa, rochia nu si-a pierdut valoarea. Si cum in viitor, nu vom mai avea bani de rochii, Miorita o sa-si inchirieze  comoara rochia pentru bani buni, frumusetilor patriei.

Bineinteles ca nu ma compar eu cu doamna in cauza, dar m-am gandit imediat ce-am auzit, cam  cat am dat eu pe cea mai scumpa rochie a mea. Ce sa zic, nu prea mult, tinand cont ca am in curte atelierul de croitorie 😀 In orice caz cateva milioane sa zicem 4. Cam cate rochii trebuie sa punem la un loc, ca sa facem noi o rochie de 100000 de euro. Va rog sa va ganditi si sa-mi spuneti, cam cat costa cea mai scumpa rochie a voastra. Nu  se pune  rochia de mireasa. Daca esti domn si ai citit pana aici, sigur ai cumparat platit niste bani, cel putin o data, sa iei o rochie frumoasa pt prietena, sotie, amanta etc.

Adunam deci – 400 lei – Nina

Edit later:

250 lei – Tzontzyca

200 lei – freacamenta

300 lei- natalia

7000 euro – coana zoitzica ( masina ‘mneaiei, pentru ca asa s-a imbracat ea cel mai scump 🙂 )

25 lei – brontozaurel

(Visited 223 times, 1 visits today)
nina

@darael- maruntis zici?? cei mai multi dintre noi, n-or sa vada niciodata de aproape 100.000 euro. Iar in legatura cu fotoliul lui ADRIEAN, ce sa zic, eu cand l-am vazut ministru m-am gandit “Doamne, cu ce sa te aiba asta la mana ca sa-l pui ministru economiei, dupa tot ce a facut?”

freacamenta

tu ce vrei sa faci? sa vezi daca 3/4 din populatia feminina a acestei tari (laolalta) cumpara rochii de valoarea comorii aleia??
pai daca nu vrei sa-ti pierzi juma’ de viata adunand.. orienteaza intrebarea catre ministrese, neveste si nevastuici de primarasi…..
@ nataliaL precizeaza moneda ca ne sperii. euro? 🙂

coana zoitzica

se pune masina pe post de rochie, daca ai plecat la o petrecere imbracata doar in lenjeria intima, fara nicio intentie ascunsa ;)?
hai ca reusim sa mai ridicam suma un pic.

nina

@natalia – sa luam in considerare lei 🙂
@freacamenta – 3/4 zici. Nu esti un pic cam optimista?
@coana zoitzica- se pune, se pune, da zi o suma ceva 🙂

coana zoitzica

7.000 euro, autohtona deh. doar nu credeai ca discut de X5 sau X3 merg la facultate sa invat si celelalte litere …R.A.T.B.

coana zoitzica

poti depasi suma, dar targetul blogului nu sunt damele care poarta Q7 pe post de rochie. si chiar daca asta e targetul, nu cred ca baga domnitzele ochiul aici.
cred ca daca adun toata garderoba, de cand m-am nascut pana acum, nu ajung la suma asta.

brontozaurel

pe cea mai scumpa rochie (si de fapt singura pe care mi-am luat-o vreodata ca n-am mai purtat rochii de muuuuuuult, iar pe vremea aia, adica atunci cand eram mica, mi le facea mamaia ca era mai in putere sau mai primeam de la rudele din partea mamei… ca pe partea ei tot familionul lucreaza in industria asta a modei) a mea eu am dat acum mai putin de o luna… drum roll, please! 25 RON = douazeci si cinci RON (am scris si in litere ca sa nu se creada ca am uitat vreun zero 😀 )

acum cateva zile, admiram intr-o poza o rochita purtata de o fosta colega de generala la ultima ei aniversare (sarbatorita pe un vas de croaziera… a, ea medic pe vas, nu pasager). n-am putut sa n-o intreb de unde a luat-o si cat a dat pe ea. Nisa, 100 EUR.

nina

@brontozaurel- esti foarte tare, chiar ziceam mai sus ca am strans 7300 de euro, dar aveam mustrari ca era un pic umflata suma. Acum cu 25 ron ai tai gata, e pe corecte 😀

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.