Review pentru jokopo.ro

jokopo2

Scriu acest review pentru ca am primit o invitatie pe jokopo.ro de la Sorin Draghici pentru a putea testa aplicatia. Jokopo.ro este un site de jocuri online si deocamdata se poate accesa doar pe baza de invitatie, daca sunteti interesati o sa am 4 invitatii de dat ( o sa primesc 5, dar una e adjudecata deja), tot ce trebuie sa faceti este sa-mi cereti 🙂

 De circa 8 zile la noi in casa e razboi. Fetele mele ( Iulia si Sonia ) se bat pe calculator. De ce? Pentru ca avem o singura invitatie si nu se pot juca fiecare la calculatorul ei  🙂   . 

Recunosc ele m-au ajutat  la acest review, asa ca eventualul premiul ( 100 ron)  se va imparti la trei  doi.  Dupa discutii aprinse, am ajuns la urmatoarele concluzii:

Ne place la jokopo.ro:

1. Ne putem juca pana la capat, fara sa fie nevoie sa cumparam jocul 😀 ;

2. Exista multe filtre si categorii, aranjate prietenos;

3. Nu sunt banere publicitare ( asta nu va tine mult nu-i asa?) ;

4. Daca scriem www.jocopo.ro ajungem tot la www.jokopo.ro ( pentru copii este esential, credeti-ma) 😀 ;

5. Jocul preferat al Soniei este “Xoxi” si al Iuliei “Super baby sitter” ;

Nu ne-a placut:

1. Nu sunt deocamdata jocuri multiplayer ,desi cred ca vor sa faca ceva in sensul asta, pentru ca exista deja sectiunea.

Ce as face in plus:

1. As face o sectiune separata cu jocuri recomandate copiilor;

2. As face ceva pentru motivarea ( premierea) jucatorilor buni, perseverenti etc.  

Bug-uri si erori de functionalitate n-am gasit sau, daca le-am gasit nu le-am recunoscut 😀

Eu nu ma omor cu jocurile online ( imi plac , insa nu am timp de ele), dar din ce am vazut, sunt foarte multe jocuri pentru copii si cred sincer, ca ei vor fi cei mai infocati fani ai acestui site.

Felicitari celor care sustin proiectul si mult succes jokopo.ro!

(Visited 60 times, 1 visits today)
Darael

Am citit.
Si am trecut sa vad si siteul, fara invitatie, of course, dar nici nu cer. Am norma indeplinita la jocuri online.

Obs. Sper sa NU fie jocuri pentru kids. Ei au altceva de facut decat sa stea cu nasul i computere pentru jocuri, indiferent cat de cool ar fi acele jocuri. Macar pana la 10 ani prioritare ar trebui sa fie activitatile cu interactiune directa om – natura. Sau om – om.

Sa cresteti mari si sa nu uitati sa va Jucati niciodata !

nina

@darael – sunt si jocuri pentru copii, am vazut unele super-educative chiar si in functie de copil si parinte fiecare are dreptul sa le incerce pe toate. Din fericire pentru mine, exista si copii care n-ar lasa nimic sa le strice intalnirile om-natura si om-om.

Sorin Draghici

@nina,

Multumesc pentru Review, din pacate nu am gasit adresa ta de e-mail pe acest blog, trimite-mi te rog un e-mail la sorin.draghici [at] jokopo [dot] ro pentru a putea intra in posesia celor 5 invitatii.

@Nu sunt banere publicitare ( asta nu va tine mult nu-i asa?) ;
Cu siguranta in viitorul apropiat nu vor exista banere si cand o sa apara or sa fie decente. Ne vom concentra pe publicitatea in-game are un impact mult mai mare si nu deranjeaza.

@Nu sunt deocamdata jocuri multiplayer ,desi cred ca vor sa faca ceva in sensul asta, pentru ca exista deja sectiunea.
Adevarat.

@As face o sectiune separata cu jocuri recomandate copiilor;
Exista o categorie “Copii” acum pe site, precum si “Fete”, “Baieti”, dar inca suntem in stadiu de Beta, lucram din greu pentru imbunatatirea serviciilor oferite.

@As face ceva pentru motivarea ( premierea) jucatorilor buni, perseverenti etc.
In dreapta exista un top jucatori si un Rank. In curand o sa fie publicat si un regulament pentru Concurs.

Si nu in ultimul rand pe aceasta cale salut cele 2 fetite ale tale: Sonia si Iulia.

CONCURS: Cel mai bun review pentru jokopo.ro | Sorin Draghici

[…] Participanti la concurs: 1. Mihai Irinel (www.mihai-irinel.ro) – Comunitate de jocuri online 2. RaPeRbOy (www.RaPeRbOy.ro) – Jokopo.ro 3. Lautaru`s Blog (www.dts-nt.com) – Ne jucam mai cu talent?! 4. AdyZ (www.adrianzanfir.com) – O noua comunitate de gaming 5. Blogu` Lu` Sorin (sorin.rusi.ro) – http://www.jokopo.ro 6. The Fua (www.thefua.ro) – Cine e Jokopo si ce vrea el de la noi 7. George Jipa (www.georgejipa.info) – Review Jokopo 8. Bloghiţă (bloghita.lanebuni.eu) – Hai mai, lasa-ma si pe mine… 9. KodrutZ (www.nistorcodrut.com) – Jokopo.ro 10. Constanteanu’ (constanteanu.blogspot.com) – Review Jokopo.ro 11. DonTed (www.donted.ro) – Review Jokopo.ro 12. Toane (toane.wordpress.com) – Review pentru jokopo.ro […]

Claudiu

Felicitari pentru castigarea concursului si de asemenea pentru review-ul in mare parte… pozitiv ! 😀
Cu siguranta ca vom tine cont de feedback-ul venit din partea utilizatorilor nostri si vom incerca sa le livram un produs in conformitate cu asteptarile lor.

Cat despre…
1. reclame – daca vor exista (ma refer aici la cele de tip banner) vor fi cat se poate de bine mascate, in prealabil vom consulta si utilizatorii

2. multiplayer – se lucreaza inca la asta… noi am luat in considerare posibilitatea introducerii unor jocuri de tip whist, poker,etc ; ne-ar prinde bine ceva feedback legat de popularea acestei sectiuni

3.timp… crede-ne ca si noi tot la asta ne-am gandit cand am conceput site-ul… 😀

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.