Primul concurs castigat in blogosfera

Mai tineti minte ca am scris aici pentru concursul organizat de jokopo.ro si Sorin Draghici?

Azi cand am venit de la serviciu, ma duc repede la calculator sa vad daca s-a mai intamplat ceva. Se intamplase. Nu, inca nu castigasem concursul 😀 . Eram abia la faza in care, calculatorul era facut bucati in mijlocul camerei 😀 . Am asteptat fo doua ore sa se asambleze ( nu singur, evident). Cand in sfarsit pot sa-i dau drumul, intru pe blog si gasesc pingback cu rezultate concurs jokopo si comentariu de la Sorin la postul meu despre concurs. V-am pierdut? Stati sa vedeti!  Vreau sa vad prima data comentariul lui Sorin, dar degetul de blonda mi se duce catre pingback. Ajung acolo si citesc de la cap la coada. Cand am ajuns la mine si am vazut ca am 26 de puncte, m-am minunat  si  eram mandra, dar nu credeam ca asta e cel mai mare punctaj. La sfarsit, am citit numele meu trecut la castigator si deja cateva felicitari de la ceilalti concurenti, Daniel, StrangeTheories ( un pic suparat 😀 ),  SorinGeorge Jipa ( 25 puncte) ), . Va dati seama ca, fiind prima data cand castig un concurs aici in blogosfera, m-am bucurat enorm. Nu pentru bani normal, ei oricum merg la fete ( de data asta 😀 ), ca-i si meritul lor, dar asa, pentru faptul ca cineva a apreciat ce-am scris. Multumesc mult tuturor, si felicitari din partea mea pentru toti participantii!

P.S.Acest post l-am scris cu modestie, ca nu vreti sa stiti cum scriu, cand vreau sa ma dau mare 🙂

(Visited 25 times, 1 visits today)
nume de cod 29

Felicitari!
Toata lumea te apreciaza si toata lumea apreciaza ce scrii. Ai un zambet frumos si un suflet mare. Premiile pe care tu le castigi aduc bucurie in jurul tau. Prietenii stiu de ce… 😉
Sunt sigura ca fetele sunt fericite si mandre de tine. Si noi suntem!
La mai multe premii!
🙂

nume de cod 29

Poate ca nu le vei castiga pe toate, dar pe cele mai importante le vei castiga sigur. Si stii de ce? Pentru ca poti. Trebuie doar sa vrei.
🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.