Cand sa plec?

Stau la serviciu, in fata calculatorului si nu ma pot hotari.Vor fetele sa mearga la tara, la bunici, in scurta vacanta care urmeaza. Le-am promis ca le duc si ele acum nu mai au stare. Vor sa plece in clipa asta. Bineinteles ca n-am pregatit nimic si sunt inca la serviciu. Nu stiu ce sa fac. Sa plecam in seara asta, sa plecam maine dimineata. Astia anunta zapada. Daca se blocheaza drumurile? Zici ca sunt aia din povestea cu drobul de sare.

As pleca acum acasa, as face bagajul si la patru as fi deja in drum spre Braila. Dar as pleca in prea mare viteza, poate as uita acasa niste chestii importante. Doamne, ce ma mai lamentez. Cred ca daca eram un pic mai hotarata acum eram la Urziceni. Da poate e mai bine sa plec maine dimineata.

Suna telefonul.  Sigur sunt ele.  Sit, nu stiu ce sa fac.

(Visited 62 times, 1 visits today)
cristina

Mai bine pleci astazi ca sa nu se razgandeasca ele si oricum daca stiu ca o sa plecati maine la noapte nu o sa doarma si poate nici tu asa ca ….. du fetele la tara!!

hadean

noaptea, pe drum cu criminalii de şoferi români şi cu şoselele populate cu căruţe nesemnalizate şi cu ţărani care se cred nemuritori? stai până se luminează:-) (eu era să dau colţu acum o săptămână din toate motivele enumerate mai sus, într-un singur drum de trei ore, şi nu-s chiar cel mai prost şofer din lume)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.