Masina in flacari

In seara asta am plecat cu fetele spre sala de dans. In drumul nostru, pe bd-ul Basarabia este o statie de alimentare cu gaz ( GPL).  In apropiere de statie, am vazut flacarile si am auzit sirenele de la pompieri ( care ma striga mereu  pe mine ” nino,nino” )  in acelasi timp. Un microbuz aflat la alimentat, era cuprins in intregime de flacari. Lume ca la urs. Acum ma gandesc eu, era pericol de explozie si mai mare daca focul ajungea la rezervorul de combustibil al statiei, deci lumea aia de ce se inghesuia acolo? Cu stingator sau nisip ( nu stiu ca nu sunt pompier 😀 ) nu era nimeni. Toti erau aproape si dadeau din maini. Doar unul mai destept si-a mutat masina mai departe ( era un BMW alb, cred ca s-a gandit sa nu i se afume).

Fetele s-au speriat un pic, pentru ca am vazut de aproape si flacarile erau foarte mari. Cand am ajuns la dansuri Iulia imi zice ” Mami eu tremur” , eu ” De ce, de frig?” ,ea ” Nu maaa, de frica!”

La intoarcere  peste doua ore, circul se terminase, scheletul masinii era pe trotuar si statia de alimentare era inchisa. Deci nu explodase 😀

(Visited 23 times, 1 visits today)
Darael

Imi aduce aminte de filmuletul acela cu tornada de la Mamaia, acum un an sau doi….. tot cocalarul statea si admira cum venea tornada spre ei.

“Omii e taNpiti” – citat din Diddle Pinkuletul. Punct.

nina

@darael – eu cand i-am vazut m-am gandit la Mihailesti. Doamne ajuta ca acum nu s-a intamplat nimic mai grav.
P.S. – dimineata cand am trecut erau sterse toate urmele si statia era deschisa. 😀

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.