Luni la birou

Dupa un weekend foarte linistit  incepe maine o saptamana plina si agitata.

O zi obisnuita la birou incepe cu cafeaua de dimineata si cu schimbul de impresii cu colegii  despre weekendul ce tocmai s-a incheiat ( am niste colegi minunati 🙂 nu mai gasesti altii ca ei pe o raza de …..km de firma). Deschid calculatorul verific  e-mailul si citesc cateva stiri ( sport si monden ce credeati 😀 ).  Aha, si horoscopul, citesc horoscopul, il mai dau si la altii,  asa ca sa stie lumea la ce sa se asteapte, sa nu fie debusolati toata ziua 😀 ( sit, n-am mai facut asta de ceva vreme, dar promit sa reiau). Dupa care incepe nebunia ( telefoane, vanzari, intalniri, vanzari, achizitii, vanzari, vanzari, vanz…. . In jur de 16.00 se linisteste treaba si revin la stiri ( doar sport), si la muzica. In jur de 17.30 gata, plecam acasa.

Mda…,  dar asta ar fi intr-o zi obisnuita de lucru, nu intr-o luni de sfarsit de an, cand toti bugetarii vor sa cheltuiasca banii care le-au ramas, cand sefii vor un bilant exteordinar la sf. de an, cand clientii nu mai stiu daca e bine sa cumpere acum, cand logistica are alte treburi mai importante decat livrarile tale, cand mai sunt atatea si atatea de rezolvat de parca vine sf. lumii. Sau vine…….?

Oricum ar fi, promit sa o iau slowly si sa nu ma las angrenata de agitatia din jurul meu. Ca vorba ceea, daca te agiti prea tare, or sa treaca sarbatorile pe langa tine si n-o sa le simti decat lipsa 🙂

(Visited 94 times, 1 visits today)
Darael

Intrebare indecenta: de ce oamenii simt doar lipsurile si niciodata plinurile / plinurile / abundenta ? E ceva in aer si nu de la sfarsitul de an ni se trage.

Sa nu uiti ca si maine e sarbatoare.
Cum ce sarbatoare ?
Maine e Sfanta Luni 😉 ! Si e toata ziua 😀 !!!

Nina

@darael – o sa tin minte ca azi e sarbatoare 🙂 si nu o sa ma enervez ca vecinul de vis-a vis a parcat masina in fata garajului meu si dimineata n-am avut cum sa scot masina din garaj 😀 . O sa vad partea buna, ca pana la urma am reusit si uite am ajuns si la serviciu. Numai bine!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.