De al patinoar… la carnatul lui Oprescu

Cum abia ne mai puteam misca de dimineata de la cata mancare am ingurgitat ieri, azi am plecat de dimineata cu fetele la patinoar. Pentru ca am fost isteti, am ajuns chiar cu 5 minute sa inceapa o noua serie.

Programul la patinoar ( vorbesc de cel de la Unirii) este in serii de cate o ora si jumatate incepand cu ora 10.00, cu cate o jumatate de ora pauza intre serii. Intrarea este 15 lei, si daca vrei sa inchiriezi si patine mai dai in plus 10 lei.

          

A fost foarte frumos si cred ca  sa mai mergem zilele astea mai ales ca maine o sa fie in Piata Constitutiei carnatul de 2250 de metri, frumos asezat in forma de S. S de la Sorin evident. Am auzit ca dupa ce e validat ca  “cel mai lung carnat din lume” , cincizeci de craciunite or sa-l imparta oamenilor din piata. Acum intreb si eu, ca asta n-am mai inteles: Cand or sa-l imparta, carnatul o sa fie prajit, fript, afumat sau crud 😀 ?

Edit later:

Am vazut pe site la PRO TV ca va fi lung doar de 200m, dar eu l-am auzit cu urechile mele pe Oprescu cand  a zis 2 km. Or ultima data cand am verificat 🙂 2Km erau 2000m 😀 . Si mai zic si alte prostii pe acolo, pesemne ca redactorii aia buni au plecat toti in vacanta.

(Visited 62 times, 1 visits today)
cristina

Super pozele si se vede pe fetele fetelor ca v-ati distrat,am sa-i propun si eu lui Mihai sa mergem la patinoar( sunt sigura ca zice nu, dar incerc) numai ca la noi nu e in aer liber. Daca va mai duceti sa va ganditi si la mine va pup si sa profitati din plin de timpul liber.

genovevabreaz

Mi se pare ca intentia lui Sorin Oprescu este sa se intre cu carnatul in Cartea Recordurilor. Ii urez good luck si tie Sarbatori fericite! 🙂

Nina

@cristina – Vezi cum faci poate pana la urma mergeti si voi la patinoar 😀 Numai bine!
@genoveva – Bine ai venit! Da ai dreptate, asat-i intentia lui Oprescu. Multumesc pentru urare, iti doresc si tie acelasi lucru!

Darael

Cei de pa Pro s-au tembelit de tot. Nici macar sa citeasca 3 randuri nu mai stiu. Carnatul e de 2.250 m, va fi prelucrat – parca fiert spunea Oprescu si apoi va fi donat trecatorilor.

Amu sa vedem daca au trecut carnatul in Cartea Recordurilor. Sarbii aveau recordul de 2020 m.

Nina

@darael – azi la carnat nu m-am dus, dar maine la tort ma duc sigur, poate o sa le fie la oameni rau de la carnat si maine n-o sa mai fie asa aglomerat 😀

Darael

Revin.
A mai fost un carnat afumat de doar 300 si ceva metri. Poate s-au referit la el. Ma mustra constiinta ca am vorbit urat despre cei de la Pro. 😀

Sa papi si pentru mine tort.

nina

@ darael- pe mie nu ma mustra, pentru ca puteau sa spuna ” bai fratilor or sa fie doi carnati, unul mai scurt si unul mai lung 😀 ” Pana la urma am inteles si eu cum a fost treaba.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.