Voi ce faceti zilele astea?

Dimineata deschid ochii din ce in ce mai greu. Am obosit ( o fi de la batranete?!). Stresul, aglomeratia,  lipsa timpului, cresterea euro si implicit a ratelor la banca, mi-au perturbat  echilibrul.

Oare totul se intampla ca trebuie sa se intample? Eu nu cred asta.

Nu mai vreau sa ma gandesc la ce se intampla rau in lume, vreau sa ma gandesc la cele bune.

Ieri la radio anuntau ca euro a trecut de 3.9 lei si trebuie sa ne asteptam la cresteri in continuare, iar imediat dupa stirea asta (care facea oarecum sa mi se zburleasca parul) au zis de un festival al filmului de animatie care se desfasoara zilele astea la  cinematografele Scala si la sala Elvira Popescu a Institutului Francez.

I-am invidiat instant pe cei care au ( sau isi fac)  timp sa se duca la cinema zilele astea.

In loc sa fac asta ( chestia cu invidiatul 😀 ) mai bine imi fac timp sa  merg la teatru ( sau la cinema) . Saptamana viitoare imi voi gasi un nou hobby. Nu trebuie si nu vreau sa ma afecteze pe mine sau pe cei apropiati mie, lucrurile rele din jurul nostru. Nu vreau sa ne lasam afectati de tot ce se intampla in lume. Hai sa facem in asa fel incat sa trecem mai usor peste astea. Se va scumpi gazul? Hmm, nu-i nimic, ne imbracam un pic mai gros ( ai primit acum ceva timp o pijama groasa si calduroasa, pe care n-ai imbracat-o pana acum pentru ca oricum era prea cald in casa) si scadem cu cateva grade termostatul de la centrala 😀 . Consumam mai putin, platim mai putin si economisim resursele 🙂 .

Cineva spunea ca in lume ca  totul sa mearga rau este de ajuns ca oamenii  buni sa nu faca nimic. Deci,care se crede bun sa faca ceva!

Bine, bine, n-am fost eu prea coerenta dar v-am spus ca m-am trezit greu.

Dar gata de maine pun ceasul sa sune mai tare 🙂 .

(Visited 32 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.