Bucuresti – Scoala nr. 67

Acum doi ani, cand am fost prima data in curtea scolii 67 din Bucuresti ( intrau fetele in clasa I), aceasta ( curtea scolii) arata ca si cum o cometa a cazut in mijlocul curtii si se formase acolo o groapa mare cu diametrul de cca 20m. Nu era nimic in curtea scolii in afara de groapa si tomberonul de gunoi. M-am speriat si le-am cerut copiilor sa nu iasa in curtea scolii sub nici o forma. Zona nu era imprejmuita cu nimic si ar fi existat riscul ca oricand un copil sa alunece in groapa. Mai tarziu am aflat ca la sfarsitul orelor copii trebuiau sa duca cosul de gunoi la tomberonul din curte 😀 . Din fericire nu au fost accidente.

Ieri la inceperea anului scolar curtea scolii era de nerecunoscut. Teren de fotbal cu gazon sintetic, teren de baschet si handbal cu gazon sintetic, asfalt in rest si cateva bancute. Sincer nu am vazut unde  mai e tomberonul de gunoi 🙂 .

Pacat ca a plouat si nu am putut sta mai mult in curtea scolii dar este efectiv o placere sa  stai sau sa te joci acolo.

Am intrat in clasa care arata foarte bine ( asa a fost si acum doi ani) si am vazut ca parchetul era raschetat si lacuit proaspat. Pana si manualaele in marea lor majoritate au fost noi. Si invatatoarea era aceeasi 🙂

Scoala asa cum am gasit-o ieri mi-a lasat o impresie foarte placuta. Sper ca aceeasi impresie au avut-o si copii si asta o sa-i stimuleze sa invete 🙂 si sa mearga cu drag la scoala.

Aseara am liniat caiete ( o linie albastra si una rosie ca asa vor fetele 🙂 )  si am facut coperti de carte din hartie ( ca pe vremuri, numai ca acum hartia este cu nave spatiale si papusi barbie) pentru ca acum cartile nu au o dimensiune standard si nu se mai potrivesc copertile.

Gata a inceput scoala si tuturor celor care sunt inca la scoala le doresc un an scolar minunat plin  de realizari si peripetii, pentru ca nu-i asa, scoala fara peripetii nu prea are farmec 🙂

(Visited 67 times, 1 visits today)
carmen

mmmmmmmmm scoala 67 e curata,dar ii lipseste ceva…….o sala dd sport mai mare si o sala de festivitati…asa cum e la scoala 195,din capitala,la care am fost eu!!!!!!!!!!

mary

este frumoasa scoala curata are tot ce ii trebe in afara de sala de sport ca lumea si toaletele sa fie schimbate in rest totul e okkkkkkkk……..

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.