Ce se întâmplă

Nu-mi vine sa cred că n-am mai scris de 7 zile. Au trecut ca vântul, cum trec anii mei de ceva vreme, deja. Sper numai că şi ai voştri trec la fel de repede. 😀 Anii, zic.

Între timp au înflorit liliecii pe strada noastră, iar mirosul lor îmi dau o stare de bine cum de mult n-am avut, fetele au terminat cu referatele clasei a VIII-a şi-au mai făcut un pas în drumul spre maturitate, noi suntem aproape să dăm gata o comandă ce ne ţine prizonierii atelierului de vreo trei săptămâni, viaţa merge înainte. Nici nu mi-am dat seama că vine Paştele până nu m-a întrebat un client dacă reuşesc să-i fac produsele până atunci şi eu i-am răspuns că i le fac sigur într-o lună. Apoi m-am prins că săptămâna viitoare e Învierea, deci nu.

Am înţeles, în sfârşit, că noi lucrăm în afacerea asta în loc să lucrăm la afacere, aşa că am început să luăm câteva măsuri care, sperăm noi, vor mai schimba situaţia în timp.

În altă ordine de idei, acum vreo două săptămâni m-am urcat pe cântar şi m-am speriat. Arăta 70, în condiţiile în care eu aş fi mulţumită cu 50. Hai 53, dar nu mai mult. Am luat hotărârea de a elimina aproape total carbohidraţii din alimentaţie şi rezultatele se văd deja, în fine, nu se văd, mi le arată cântarul care în dimineaţa asta arăta 67,1. Nu-i rău, mai ales că nu mă chinui deloc, mănânc salate şi proteine cât cuprinde.

Cam astea sunt noutăţile, nu prea sunt noi că ce vă spun eu ayi v+am mai spus, cred, de vreo sută de ori, viţa mea e destul de liniară în urcuşurile şi coborâşurile ei, dar deocamdată alta mai bună sau mai frumoasă n-am.

Sperăm ca de Paşte să dăm o fugă până la Oratia, Carmen şi Viorel nu+s oameni de lăsat singuri acolo. În plus, ne gândim la o săptămână de vacanţă după Paşte, poate ne mai revenim şi apucăm să ne dăm seama că anii ăştia nu se mai întorc.

Numai bine şi vouă şi dacă aveţi ceva noutăţi sunt aici să le ascult. 🙂

(Visited 57 times, 1 visits today)
Cris

E uimitor cat de repede pot trece zilele! as vrea parca sa le opresc nitel, sa mai apucam sa respiram, sa ne bucuram de cei dragi mai pe’ndelete. Saptamana trece repede repede, cu toate ca ziua de munca e lunga, weekendul incepe diseara. asa ca planuiesc sa citesc o carte, ca de mult nu am mai facut-o, si sa lenevesc la plaja.
Sfarsit de saptamana bun sa aveti si vreme faina de Florii!
Ps: nu contenesc sa ma mir de ce fete mari ai 🙂 sa fiti sanatosi!

Nina

Multumim la fel, Cris! Plaja zici? Nu mi se pare deloc corect. 😀

Dap, si eu ma mir de ele, mai ales cand le vad in comparatie cu pozele din anii trecuti.

Madutza77

Cam lungă absența de pe blog…dar în sfârșit ai apărut ! 🙂 O singură concluzie : Timpul trece năucitor de repede, la fel cu el și viața noastră deci să profitam de asta și sa-l facem sa treacă cu folos, zic ! 🙂 Zi frumoasă la tine ! :)( atât cât ne lasă ploaia):)
P.S. Trimite-mi mie surplusul tău de kg, am nevoie ! 🙂 )

Cristina P

ai grija cu proteinele in exces. eu sunt ovo-lacto-vegetariana dar ar tb sa mai reduc din branzeturi. ufa. pe termen scurt, sigur, o dieta high protein e buna sa scapi repede, repede de kg. Insa, cand ai timp citeste despre paleo / atkins si stilul vegetarian (semi-vegetarian).

Eu ma lupt cu fix 5 kg. ?!$!@?$ incet, da’ sigur ca deh…sigur nu vreau high protein. Cu salate sunt si eu mare mare mare prietena

Nina

Mamanc la micul dejun in fiecare zi cate doua felii de paine prajita cu ceva. In rest mai rontai ziua pe la 3 niste sticks-uri. A, si-am renuntat la zaharul din cafea. Iar salate si carne baag cat cuprinde, la orice ora.

Cristina P

eu am dat de combiantia salata rosie si macris :)) am primit o groaza (cultivata de o persoana pe care o cunosc) asa ca am baze de salate. Am facut cu ton si porumb din cutie. Cred ca pe seara fac cu morcov si gulie 🙂 Eu in afara de ton prefer sa nu mananc carne.

mihai

Zic sa propunem o salata, pentru seara:
– o salata creata mare, tocata marunt (~200gr);
– o cutie de conserva de ton in sos propriu (nu in ulei);
– doua linguri de porumb dulce, de acela de la cutie;
– o ceapa tocata marunt sau 4-5 fire de ceapa verde;
– o legatura de marar si/sau patrunjel tocata marunt;
– o lingurita de ulei de masline;
– o lingura de otet balsamic;
– sare si piper, dupa gust.
Se amesteca bine toate ingrediente, se lasa in repaos 10-15 min, eventual la rece, se serveste fara paine.
Enjoy! 🙂

Vienela

Astazi vorbeam cu cineva si i-am spus ca vechea sa cunostinta (o tipa din online) si-a lansat cartea acum o luna. Cand am cautat linkul, am descoperit ca lansarea a avut loc in decembrie. Iti dai seama cum au trecut lunile astea peste mine? 🙂
Sincera sa fiu, nu inteleg cum reusesti sa te ingrasi, tinand cont ca muncesti de dimineata pana seara, ca esti o tipa echilibrata…

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.