Da, și eu pot! Ia să vedem!

Pe scurt:

Am nevoie să accesați link-ul acesta, să apăsați pe donează și să trimiteți 5 lei (asta-i minim, dar puteți trimite cât vă lasă inima, conștiința și bineînțeles portofelul) către un proiect legat de copiii cu diabet de tip 1.

Pe lung:

În Romania sunt mai mult de 3000 de copiii diagnosticați cu diabet de tip I. Unul dintre ei este nepoțica mea. Nu, nu pentru ea vă cer să donați, ci pentru 80% din copiii cu diabet care încă nu au un sistem de monitorizare permanentă a diabetului, și sunt nevoiți să se înțepe de cca. 8 ori/zi.

Părinții și medicii acestor copiii încearcă din răsputeri să scrie scrie proiecte și să câștige finanțări mai mici sau mai mari, pentru a putea achiziționa pentru cât mai mulți copii senzori de monitorizare a glicemiei, pompe de insulină, etc. Pentru că nu-s deloc ieftine și tratamentul lunar e unul destul de costisitor.

Pentru a ajuta cât mai multe familii să aibă un trai apropiat de normal, Gabriela si Cristian și-au propus să spună Da, și eu pot să fac turul Romaniei pe bicicleta. Gabriela este prima persoana cu diabet tip 1 insulinodependent ce face turul Romaniei pe bicicleta. Aceasta este o provocare pentru ea, care are diabet tip 1 inca din anul 2002, și vrea două lucruri:

1. sa ajute copii care nu-si permit sa aiba un sistem de monitorizare continua a glicemiei

2. sa dovedeasca ca poti face 3,000 km, impreuna cu “prietenul” Diabetul Zaharat tip 1.

Da, și eu pot este un proiect participant la Bursa binelui, competiție de proiecte  lansata de BCR, unde primele trei proiecte clasate primesc dublarea sumelor de bani strânse în campanie. Deocamdată suntem pe locul doi, dar competiția se încheie miercuri seara și pentru a rămâne acolo în frunte vă cer ajutorul.

5 lei. Cât de mult contează pentru voi 5 lei? Ei bine, pentru cursa asta contează, așa că m-aș bucura mult să știu că și de aici au plecat niște bănuți spre proiectul ăsta.

Vă mulțumesc anticipat pentru implicare și vă asigur că și eu am donat. 🙂 Iar dacă vreți să ciți o chestie care chiar vă va mișca, mergeți aici.

 

(Visited 166 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.