De ieri pana azi

Sau de la tiramisu la Saroo.

Ieri dimineață am executat rapid un tiramisu. Aveam tot ce-mi trebuie în frigider/camara și-l fac mereu după rețeta lui Adi Hădean. E super-gustos și extrem ușor de făcut, practic e prăjitura puturosului.

Apoi am plecat la sală, unde era un haos de nedescris, ceva concurs de înot și toată lumea era la bazin. Dar asta însemna că sala de fitness a fost goală, deci ne-am făcut de cap toți 4:

Am venit acasă și pregăteam o ieșire la film când Iulia ne-a anunțat că nu mai are apă caldă să-și limpezească părul. Centrala noastră nouă (are, cred, 2 ani) arăta un cod de eroare ceva b3 si nu mai voia să funcționeze. Așa că am anulat ieșirea la film și în timp ce Sorin repara centrala la telefon cu instalatorul, am citit Alchimistul stând cu picioarele în radiator. Nu știu cum am trăit până acum fără să citesc cartea asta, dar știu sigur c-o voi reciti. E una dintre cele foarte puține cărți pe care le-aș reciti în viața asta. Și-aș mai vrea s-o citească fetele mele. Poate nu acum, că se zice că la adolescență cam știi care-ți sunt visele, poate pe la 25 ani. Sau chiar mai târziu. Dar nu prea târziu. Și-aș mai vrea s-o citească fiecare om.

Să revenim, s-a reparat centrala, am terminat cartea și-am băgat două dorade la cuptor. Am făcut și-un mujdei de usturoi cu roșii tocate ca la Brăila, și-am luat prânzul.

Ne odihnim vreo două ore și apoi mergem iar la sală. Poate azi avem loc și la bazin. Apoi vedem filmul pe care trebuia să-l vedem ieri. Saroo:

Duminică frumoasa si vouă! Mâine e luni și fiecare are câte ceva de făcut luni. 🙂

(Visited 313 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.