Vine robotul?

Robot de bucatarie Moulinex QA407,De cate ori ma uit pe youtube dupa vreo rețetă,  văd la fetele astea cu bloguri culinare niște roboți de bucătărie, de-mi plâng ochii înainte să tai ceapa. Vorbesc de roboți din ăia cu bol de inox, cu toate funcțiile pământului într-o carcasă mică care, după ce că nu-ți ocupă mult loc pe blatul din bucătărie, mai au și-o culoare care se asortează cu scaunele. Sau cu faianța.

Așa că, după ce am citit cărți și-am învățat că-n viață toată treaba e să ai dorințe și să te focusezi pe îndeplinirea lor, cu ocazia zilei de 8 Martie mi-am rugat soțul (care face un tiramisu ce nu ține mai mult de 6 ore) să-mi ia cadou un robot nou de bucătărie, mai ales că vechiul Philips a împlinit venerabila vârstă de aproximativ 8 ani (ar fi chiar culmea să mai țin minte și vârsta robotului de bucătărie).

Observați vă rog că nu i-am spus să mi-l ia în loc de cadou de Dragobete. Aia-i
altă poveste.

Bun, ideea e că îl vreau pe ăsta, e un Moulinex QA407, MasterChef Gourmet ce nu se mai găsește. Decât, evident, resigilat. Și nu, nu-l vreau așa. L-am găsit nou la ideall.ro unde scrie pe site că-i pe stoc, dar sunt foarte curioasă ce-or să-mi spuna azi, că le-am plastat deja comanda în weekend.

Îl vreau pe acesta pentru că are și mașină de tocat și costă 1000 lei. Nu-i ca și cum n-aș avea deja mașină de tocat, dar mă enervează că o țin într-un dulap, undeva sus de tot și decât s-o luăm de acolo, mai bine gătim altceva. Așa am face și loc în dulap, c’o pun pe olx pe aia veche.

De ce am scris asta aici? Mi-e frică să nu-mi zică azi ăștia de la ideall că nu-l au, și trebuie să încep iar munca de cercetare: care-i mai bun, care se încadrează în buget, care e roșu sau argintiu, care, care… Așa că vă rog, dacă știți variante care s-ar potrivi și care mie mi-au scăpat, hit me.

(Visited 345 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.