Bine ai venit, 2016!

2016De azi înainte îmi va plăcea ziua de luni. Asta nu face parte din rezoluțiile pe care mi le propun pentru anul acesta, e doar o constatare. Am si două argumente pentru asta, primul e că scriu pe blog pentru prima dată în 2016 într-o luni și al doilea se referă la faptul că am hotărât ca ziua de azi să fie liberă.  Și azi e luni. 😀

Acum că am făcut introducerea asta drăguță care i-a enervat deja pe aceia dintre voi care deja sunt la muncă, vreau neapărat să scriu o serie de chestii pe care mi le doresc întâmplate anul acesta. Bine, seamănă mult cu acelea de anul trecut pe care nu le-am îndeplinit decât în proporție de 70%, dar ce-am fi fără planuri, fără repere, fără liste la care să ne întoarcem? So:

  1. Sănătate Îmi doresc să avem grijă de sănătatea noastră și să fim cu toții lipsiți de evenimente legate de dureri și doctori anul ăsta. Vorba mamei: după ce că avem o  singură viață , nici în aia nu putem fi sănătoși de la un cap la altul! 
  2. Casă Aș vrea să păstrăm armonia de care ne bucurăm acum, până la adânci bătrâneți. Să avem grijă unii de alții și să ne bucurăm de reușitele alor noștri, așa cum plângem la necazurile lor. A, și tot la categoria casă vreau să-mi iau anul ăsta un uscător din ăsta de rufe, tocmai am aflat că după ce îl ai, te gândești cum ai trăit până atunci fără el. Iar dacă câștig la loto îmi voi lua și un fotoliu din ăsta.
  3. Afaceri Aici lucrurile se complică, n-au stat bine deloc anul trecut, avem de gând să facem câteva schimbări care sperăm să ne ducă în zona cu scări îndreptate în sus, dacă nu cumva pe o bandă rulantă, tot așa, cu direcția înainte.
  4. Cărți Ăsta e puctul la care în fiecare an stau bine, sper să fie la fel și 2016, mai ales că am o mulțime de cărți în book reader și am citit deja 2 anul ăsta. Una din ele old fashion, simțind hîrtia și dând pagină cu pagină.
  5. Vacanțe Ca și anul trecut, cel puțin 2. Una Grecia și alta tur de Europa cu Belgia cu tot. Poate și cu Spania. Depinde de punctul 3.
  6. Limbi străine. Am început deja lecțiile de franceză, îmbunătățim și engleza și ne ținem de ele tare de tot. Vorbim la sfîrșitul anului. În germană. :))

Gata, astea sunt, vedem cum ne descurcăm, ați observat, așa-i, că lipsește aia cu sala, am spus-o în fiecare an și nu prea m-am ținut de ea, vom vedea ce va fi anul ăsta, am 69 de km, o spun doar a mă face de râs.

Să avem cu toții un 2016 excelent! Să ni-l facem așa!

(Visited 257 times, 1 visits today)
Cris

Sa aveti un an bun si sa reusesti macar in proportie de 90% ce ti-ai propus!
La multi ani, Nina! Sa te citim cu spor!
Planurile noastre tot de sanatate tin, de o mica vacanta in 3 undeva la soare, si sa vedem ce ne mai rezerva 2016 🙂

sorin

Eu sunt deja la birou, dar ma bucur pentru ca aveti lber. O meritati din plin. In ceea ce priveste business-ul, nu cred ca are cum sa mearga altfel, mai ales in cazul vostru.
Vacantele dragilor, vacantele, sa nu uitati de ele, ca astea sunt carburant pentru suflet. Cu astea o sa ramaneti si pe astea vi le doresc cat mai spectaculoase. In rest, toate vor veni de la sine. Un an nou cu bine si cu belsug !

Madutza77

La multi ani ! Iti urez sa reusesti in tot ce ti-ai propus! Si cand te gandesti ca in Belgia nu exista casa fara uscator electric…Succes in afaceri !

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.