600

E sâmbătă dimineața și mă simt minunat. Afară e toamna care îmi place mie, copilele au cea mai frumoasă vârstă pe care și-o poate cineva dori (știu, voi v-ați opri la 25, dar dacă vă gândiți mai bine, îmi veți da dreptate, 15 este vârsta la care viața e aproape perfectă), conturile sunt goale pentru o vreme (și asta e bine, pentru ca nu mai am deloc grija banilor 😀 ), iar prăjiturile se pot face de-acum în cuptor fără ca cineva să se plângă de căldura emanată în casă, așa cum se întâmplă pe timpul verii.

Tot azi am observat și că toane.ro a strâns 600 de like-uri și asta e un lucru excelent pentru moralul meu, pentru că-mi dă motive să continui, și multumesc astfel fiecăruia dintre cei care au ajutat la formarea acestei rotunde cifre. Mai vorbim despre asta la 666 de like-uri.

Acum ceva vreme am auzit la radio o melodie care mi-a placut mult, dar habar nu aveam cine o cântă. Fără nicio legătură cu asta, am văzut că de ziua mea, respectiv 31 octombrie, la Sala Palatului are loc un concert Directia 5, formație pe care aș asculta-o la nesfârșit, indiferent de melodia pe care ei aleg s-o cânte. Vă dați seama că nu există cadou mai frumos pentru mine anul acesta decât bilete la concertul acesta. O să văd cum fac să primesc ceea ce-mi doresc, așa sunt scorpionii, fac ei cumva și se asigură că dorințele li se împlinesc. 😀

Bun, și ca să facem și legătura dintre melodia de la radio și Direcția 5, ei bine, asta-i melodia:

(Visited 66 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.